4 redenen waarom je Propfun echt nodig hebt op jouw grote dag

Dankzij Propfun staan je gasten in de rij om er gebruik van te maken. Lachend komen ze weer naar buiten. En weet je wat het leuke is? Ze blijven maar terugkomen. De fotobooth is op elk feest een ware hit. Ik wil niet beweren dat dit het hoogtepunt van de dag is, maar het komt wel heel dicht in de buurt. Met zoiets leuks, maak je zeker een onvergetelijke dag van jouw grote dag.

Propfun is geschikt voor alle leeftijden

Niet alleen kinderen vinden Propfun leuk. Als oudere word je gegarandeerd even teruggeslingerd naar je kindertijd. Lekker giechelen en plezier beleven alleen of met meerderen in het kleine hokje. Het maakt het extra leuk omdat je als (groot)ouder samen met je (klein)kinderen iets hebt om samen aan mee te doen. De foto’s worden lange tijd in tas en portemonnee bewaard om aan mensen te laten zien. Juist omdat het zo leuk is en het plezier van de foto’s afstraalt.

Nostalgie leeft op

In vroeger jaren hadden we geen camera’s op onze telefoons! Sterker nog, iets langer geleden waren er niet eens mobiele telefoons. Om direct een foto van jou en al je vrienden te kunnen maken, moest je de stad in lopen en in een fotohokje plaatsnemen. Ook leuk natuurlijk. Het concept is tegenwoordig hetzelfde, maar door de leuke rekwisieten wordt het nóg gedenkwaardiger en leuker.

Een leuke herinnering

Waarom zou je een traditioneel dankjewel kadootje geven met bruidssuikers als je een leuke foto kunt maken van jouw grote dag? Een dag waarop je gasten nog jaren kunnen terugkijken? Een leuk idee is om ze een lege sleutelhanger te geven met een briefje erbij om vooral even plaats te nemen in de fotocabine. Zodat ze er een fantastisch aandenken aan hebben.

Hoogwaardige resultaten

De fotocabines van Propfun beschikken over foto’s en technologie van de hoogste kwaliteit en die van hen is daarop geen uitzondering. Alle cabines zijn voorzien van professionele apparatuur. Daarmee krijg je afdrukken van de hoogste kwaliteit.

Heb jij je grote dag nog niet volledig gepland? Of ben je op zoek naar iets leuks voor een ander evenement? Neem dan zeker contact op met de kanjers van Propfun.