Bespaar tot wel 30% op jaarbasis en kies voor spouwmuurisolatie in Brabant

Zoekt u een specialist in EPS isolatie? Kies dan voor Isolatietechniek Brabant! Dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, dakisolatie en bodemisolatie in Brabant. Bij bodemisolatie en spouwmuurisolatie wordt het isoleren met HR++ grafietparels van materiaal EPS uitgevoerd. Dit draagt bij aan het wooncomfort en energiezuinig wonen. EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen. Naast EPS isolatie van de bodem en spouwmuur is het ook mogelijk om dakisolatie door de specialist in Brabant te laten verzorgen. Bij dakisolatie wordt gebruikgemaakt isolatiepanelen om de energiezuinigheid van uw woning te verbeteren. Bent u op zoek naar een specialist in gevelrenovatie en het impregneren van de gevel? Ook dan schakelt u Isolatietechniek Brabant in!  

EPS isolatie: milieuvriendelijk materiaal dat keer op keer gerecycled kan worden

EPS isolatie, wat is het? EPS is eigenlijk piepschuim, ook wel geëxpandeerd polystyreen genoemd. Een EPS isolatieplaat bestaat uit ontelbare kleine bolletjes die aan elkaar vastzitten. Elk bolletje bestaat weer uit miljoenen cellen en die cellen zijn weer gevuld met lucht. Lucht isoleert perfect! EPS korrels zijn waterafstotend, brandwerend en ze zijn ook nog eens gemaakt van milieuverantwoordelijke materialen die geheel recyclebaar zijn! Samen vormen deze EPS korrels een stevige isolatielaag die bijdraagt aan het warmtebehoud en het minimaliseren van warmteverlies van de woning in de winter. Heeft u een isolatieklus, zoals bodem-, dak-, of spouwmuurmisolatie in Brabant? Kies dan voor de betrouwbare en snelle dienstverlening van Isolatietechniek Brabant!

Spouwmuurisolatie voor een warm en energiezuinig huis in Brabant

Energiezuinig wonen, dat wil iedereen wel! En dat kan al met relatief kleine ingrepen! Isolatietechniek Brabant is specialist op het gebied van spouwmuur-, dak- en bodemisolatie. Met deze isolatiewerkzaamheden houdt u de kou in de winter buiten en dringt de warmte in de zomer moeilijker binnen. Spouwmuurisolatie in Brabant is een investering die uw woning energiezuinig, comfortabel en zuinig maakt. Goed voor een lagere energierekening, maar ook voor uw gezondheid en het milieu. Is uw huis gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan is deze investering waarschijnlijk ook mogelijk bij uw woning. Steeds vaker wordt EPS isolatie uitgevoerd. Dit is bijzonder milieuvriendelijk en dampdoorlatend.