Betonplex en polycarbonaat platen in verschillende varianten

Betonplex platen zijn ideaal voor het bekleden van allerlei bebouwing en voorwerpen. Zij zijn gemaakt van houtsoorten die goed tegen vocht kunnen. Zo zijn er voor verschillende toepassingen en voor alle weeromstandigheden de juiste betonplex platen. De platen zijn voorzien van een waterafstotende verf, zodat vochtopname tot een minimum wordt beperkt. Zo blijven de platen er mooi uitzien. Hiervoor worden de platen ook voorzien van een ransdealer op de randen en schroefgaten, zodat deze netjes afgedicht worden. Betonplex platen van Louis Huisman en Zn. kunnen ook worden gebruikt voor het aanleggen van daken op bijvoorbeeld schuurtjes, maar beter is om hiervoor polycarbonaat platen te gebruiken. Deze lichtgewicht platen zijn veelal lichtdoorlatend. Ook worden deze platen gemaakt van weersbestendige soorten staal, humanit, SVK.

Polycarbonaat golfplaten en betonplex platen zijn ideaal in de regen

Er zijn veel verschillende soorten polycarbonaat. Dit zijn soms platen met vierkante goten, waarvan het nadeel is dat er regenwater in blijft staan. Wilt u de polycarbonaat platen gebruiken voor daken met grote oppervlakten, dan wordt u geadviseerd polycarbonaat golfplaten te gebruiken. Door het golvende oppervlak van dit dak blijft regenwater minder gemakkelijk staan, waardoor instortingsgevaar tot een minimum beperkt wordt. Wilt u het risico op achterblijvend regenwater helemaal beperken? Kies dan voor dakbedekking met een vlak oppervlak, zoals betonplex platen. Persoonlijk advies bij Huisman Gemert krijgt u voor ieder weertype de ideale dakbedekking! Neem contact op met deze specialist om erachter te komen welke dakbedekking in uw situatie het meest geschikt is.

De grote voordelen van betonplex en polycarbonaat platen

Er zijn een aantal overeenkomsten tussen betonplex en polycarbonaat. Polycarbonaat platen zijn bestand tegen hoge temperaturen en zijn te gebruiken voor allerlei doeleinden. Betonplex platen zijn gemaakt van zo vochtbestendig mogelijke houtsoorten en worden vervolgens behandeld met vochtafstotende verf en andere afwerkingsmaterialen. Op deze manier weet u zeker dat u altijd de juiste dakbedekking heeft. Bent u op zoek naar flexibele dakbedekking, zodat u deze gemakkelijk kunt bevestigen op uw dak? Polycarbonaat is ook verkrijgbaar op rol, zodat u deze bijvoorbeeld kunt gebruiken als raampartij. Wilt u polycarbonaat gebruiken voor het bekleden van bijvoorbeeld een tuinhuisje op een beschutte plek in uw tuin? Gebruik dan driewandig Heat Guard Polycarbonaat, dat een hittewerende laag bevat.