Christianne s fotoweb
Beauty en verzorging

BH kopen: waar moet je op letten

Wist je dat ontzettend veel vrouwen de verkeerde maat bh kopen? Maar liefst 80% van de vrouwen draagt de verkeerde maat. Dit komt voornamelijk omdat veel vrouwen dezelfde maat blijven kopen die ze altijd dragen. Maar weinig vrouwen laten zich adviseren in een lingeriewinkel en laten hun maat professioneel opmeten iedere keer dat ze er een gaan kopen. En dat is dus precies waar het mis gaat. Let op de volgende dingen bij het kopen van een beha.

 

Een goede bh kopen

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van een bh. Ga je een bh passen, dan moet hij in de meest losse stand passen. Met de tijd gaat je bh namelijk wat uitrekken. Daarom zitten er verschillende standen op, zodat je hem later op een strakker stand kan dragen. Als de bh band omhoog kruipt dan heb je ook de verkeerde maat. Leg twee vingers onder de band, als dit lukt dan heb je de juiste maat. Zorg er ook voor dat cups goed sluiten rond je borsten. Ze mogen niet van je borst afkomen en je borsten mogen er niet bovenuit komen.

 

Laat je adviseren in een lingeriewinkel

Het beste is om je iedere keer als je een bh gaat kopen, je maat te laten opnemen. Door de tijd heen kan deze namelijk veranderen door bijvoorbeeld afvallen of aankomen, sporten en zwangerschap. Loop eens een goede lingeriewinkel binnen en vraag of iemand je maat kan opnemen. Zij kan je vervolgens ook helpen met het vinden van de perfecte maat. Op deze manier vind je gegarandeerd de juiste bh voor jou!

https://dolcedonna.shop/collections/bhs