Coniferen kopen bij een betrouwbare boomkwekerij

Coniferen kopen doet u eenvoudig bij een betrouwbare boomkwekerij. Een goed voorbeeld van zo’n boomkwekerij is Boomkwekerij Arno van Nunen B.V. Hier vindt u niet alleen verschillende soorten coniferen die u kunt kopen, u weet ook zeker dat deze van uitstekende kwaliteit zijn en dus lang meegaan. Een specialist kweekt en verzorgt alle planten met de grootste zorg. Zo wordt de gewortelde stek in eigen kassen geproduceerd, staan ze vervolgens een jaar op de bedden, worden ze daarna verplant en dan staan ze nog twee tot drie jaar in volle grond. Op die manier ontstaat een goede, snelgroeiende conifeer die mooi en sterk is.

Coniferen en taxus in verschillende uitvoeringen kopen bij de boomkwekerij

Coniferen zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom kun je het beste coniferen kopen bij een specialist. Deze biedt namelijk een zeer ruim en veelzijdig assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld diverse soorten coniferen kopen, zowel gewone coniferen als haagconiferen. Maar u kunt bij de specialist ook terecht voor stek en plantgoed. Dan koopt u bijvoorbeeld coniferen en taxus in grote groepen, of juist een conifeer of taxus apart in een pot. Waar vindt u een specialist die al deze planten kan leveren? Boomkwekerij Arno van Nunen B.V. staat voor u klaar met planten van uitstekende kwaliteit. Kiest u voor bijvoorbeeld voor een haagconifeer van Boomkwekerij Arno van Nunen B.V.

Diverse soorten coniferen kopen bij de specialist

Een conifeer is een veelzijdige plant en verkrijgbaar in diverse soorten. Bij een specialist kunt u daardoor niet alleen de reguliere coniferen kopen, maar bijvoorbeeld ook haagconiferen. U kunt onder andere kiezen voor de Chamaecyparis Lawsoniana Columnaris, een blauwe conifeer die als alleenstaande conifeer en als haagconifeer kan worden geplant. Ook de Thuja Occidentalis Smaragd, haagconifeer van Amerikaanse oorsprong, is in het assortiment van de specialist opgenomen. U kunt ook kiezen voor de Thuja Occidentalis Brabant, een groene en dichte haagconifeer voor grote en kleine hagen. En de Taxus Baccata, een snoeibare plant die zeer geschikt is als haagconifeer, wordt ook door de specialist verkocht. Verschillende soorten coniferen kopen? Dat doet u bij Boomkwekerij Arno van Nunen B.V.