Creëer het echte barista gevoel met een professionele koffiemachine op het werk

Het kan soms lastig zijn de juiste koffieautomaat voor je bedrijf te vinden. Vaak wilt u de lekkerste koffie op kantoor van verse bonen, veel koffievariaties en daarnaast ook nog veel gebruikersgemak en zetsnelheid. Een goede, professionele koffiemachine is dus onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Hoe kiest u nu het juiste apparaat? Lees snel verder.

Koffiemachines

Het kan soms lastig zijn de juiste koffieautomaat voor uw bedrijf te vinden. Vaak wilt u de lekkerste koffie op kantoor van verse bonen, veel koffievariaties en daarnaast ook nog veel gebruikersgemak en zetsnelheid. Welke machine is nu het meest geschikt? Hieronder vindt u een aantal machines die waarschijnlijk wel aan uw verwachtingen voldoen.

* Faema

* Rex Royal

* Animo

* Jura
* Etna

Bekijk deze apparaten goed en bekijk ook welke machine het beste aansluit qua capaciteit. Zo weet u zeker dat u geen machine koopt met te veel of te weinig capaciteit. 

Verschillende soorten koffie

Koffie wordt meer populair, daarom komen er ook steeds meer soorten koffie, wat logisch is. Er worden ook steeds meer andere soorten koffie besteld. Het blijft niet bij een simpele espresso of café americano. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken. Maar welke soorten worden er nu zoveel gedronken op het werk? Denk vooral aan de onderstaande soorten koffie:

* Espresso
* Cappuccino
* Latte macchiato
* Café lungo
* Café corretto

Het kan zijn dat medewerkers de gehele dag door andere soorten koffie drinken. Houd hier dus rekening mee. Zo kan iedereen de gehele dag een andere soort koffie drinken. Van uw medewerkers tot uw klanten.

Een koffiemachine op het werk is dus zeer van belang. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/