De specialist legt u uit hoe zelf uw PU gietvloer te doen

Zou u van gedachten veranderen als u hoorde dat u een PU gietvloer gemakkelijk zelf kunt doen? Ja toch! Met de hulp van de specialist zorgt u er binnen een handomdraai voor dat u een prachtig resultaat in huis krijgt. Decochip heeft voor u de vloer die flexibel is en niet scheurt. Kies uit een gietvloer m² pakket of ga voor een PU gietvloer per blik. Pak uw oude vloer grondig aan en krijg er een geluiddempend resultaat voor terug dat zo goed als vrij van onderhoud is. Wilt u toch wat extra tips ontvangen als u de PU gietvloer zelf gaat doen? Dan kunt u bij Decochip een gratis workshop volgen. Op die manier komt u er zelf achter hoe eenvoudig het aanbrengen van een PU gietvloer is.

Gietvloer van PU met betonlook, geschikt voor elke ruimte

In welke ruimte u ook een vloer wil leggen, of het gaat om vele m2 aan vloer of gewoon een vloertje in de badkamer, deze PU gietvloer past overal dankzij zijn neutrale betonlook. Door de aard van het materiaal is het zo dat een beetje klusser de gietvloer zelf kan doen. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan de specialisten van Decochip te popelen om u uit de brand te helpen. Het legproces wordt u aan de hand van een overzichtelijk en duidelijk stappenplan uitgelegd. Als u gaat voor een PU gietvloer en ervoor kiest om het aanbrengen zelf te doen, bent u verzekert van een prachtige vloer die lang mee zal gaan.

Dit zijn de voordelen als u uw PU gietvloer zelf gaat doen

Wanneer u ook maar iets onderneemt zoals een polyurethaan gietvloer vloer zelf doen, kunt u hulp gebruiken van een specialist. Decochip vertelt u nauwkeurig hoe u eenvoudig en snel uw PU of epoxy gietvloer aanbrengt. Naast dat u met het grootste gemak de vloeren zelf aanpakt, krijgt u professionele ondersteuning als u er even niet uitkomt. Maar er is meer. Zo kunt u rekenen op scherpe prijzen en snelle levering, waardoor u zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met uw project. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal, kunt u het aanbrengen van een epoxy of PU gietvloer eenvoudig zelf doen. Op die manier krijgt u een prachtig resultaat voor in huis. Wist u dat het materiaal daarnaast ook uitermate geschikt is voor industrieën? Om welke reden u ook kiest voor een gietvloer, Bij Decochip bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.