Christianne s fotoweb
Woning en Tuin

Diverse mogelijkheden voor uw tuin bij deze hovenier in Den Haag

Wanneer u een professionele hovenier zoekt in Den Haag, zit u bij Hoveniersbedrijf H.G. Peters helemaal goed! Al meer dan 30 jaar is dit bedrijf dé tuinspecialist in de regio. Ze hebben al vele nieuwe tuinen aangelegd en al vele tuinen een opknapbeurt gegeven. Ze zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud en stemmen hun dienstverlening volledig af op uw wensen. Ze bieden verschillende mogelijkheden aan. Wilt u bijvoorbeeld een tuinomheining laten plaatsen, een vijver aanleggen of beplanting laten zaaien? Het is allemaal mogelijk bij deze specialist! Ze zijn werkzaam voor particulieren, maar ook voor bedrijven en VvE’s.

Keuze uit verschillende onderhoudspakketten

Wanneer u een tuin heeft, is het belangrijk om deze regelmatig bij te houden. Zo moet er bijvoorbeeld onkruid weggehaald worden en is het goed om eens in de zoveel tijd nieuwe bloemen en planten te zaaien. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Schakel dan Hoveniersbedrijf H.G. Peters in. Bij deze hovenier in Den Haag heeft u de keuze uit verschillende onderhoudspakketten. Zo is er een weekpakket, waarbij er wekelijks een tuinman langskomt om het gras bij te werken. Vooral voor tuinen met veel gras is dit een goede optie. Daarnaast bieden ze een 10 à 14 dagen-pakket aan, waarbij ze elke 10 à 14 dagen langskomen om uw tuin te onderhouden. Wilt u slechts tuinonderhoud laten uitvoeren in het voor- en najaar? Kies dan voor het voor- en najaarspakket.

Profiteer van de beste service

Hoe vaak u ook tuinonderhoud wilt laten uitvoeren, bij deze hovenier in Den Haag profiteert u van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en de beste service. Ze geven u graag advies op maat en zorgen ervoor dat uw tuin weer zo goed als nieuw wordt. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf H.G. Peters via de contactgegevens op hun website. Ze helpen u graag verder!