Duurzame evenementenruimtes in Amsterdam huren

Wilt u niet zomaar een gewone ruimte huren voor een evenement of werkplek? Wist u al dat bij unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken in Hoofddorp aanbieden. Wij van C-Bèta zijn gevestigd op een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Je bereikt deze locatie eenvoudig met het openbaarvervoer.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen wij u hier graag meer over.

Evenementenruimte huren

Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Komt u maar met een kleine groep? Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. 

https://c-beta.nl/