Een centrale verwarming passend bij je gezinssamenstelling in regio Zoersel

Wil jij graag een nieuwe centrale verwarming laten installeren in jouw woning in regio Antwerpen? Of wens je een nieuwe boiler te laten plaatsen die compleet is afgesteld op jouw situatie? Woon je in een appartement met weinig ruimte, kies dan voor de wandhangende boiler met een inhoud van 70 liter. Deze boiler warmt snel op en neemt weinig ruimte in beslag. Heb je een woning met meerdere badkamers of wordt de douche vaak gebruikt? Dan is een boiler met meerdere aftapppunten aan te raden. Bij deze boiler kan er gekozen worden uit 120,150 en 200 liter. Hangt de boiler in het zicht en vind je het belangrijk dat de boiler een goede uitstraling heeft? Dan kan je kiezen voor de ActoSTOR die uitgerust is met een onderhoudsvrije elektronische anode die beschermt tegen corrosie en nooit vervangen hoeft te worden. U heeft dus weinig tot geen omkijken naar deze boiler. Al deze boilers worden graag door de erkende installateurs van Centrale Verwarming Ielegems geïnstalleerd.

Denk naast de centrale verwarming in de omgeving van Zoersel ook aan een juiste thermostaat 

Gelukkig zijn er thermostaten. Deze helpen je namelijk om de ideale temperatuur in je huis te verkrijgen. Wist je dat de temperatuur die men als aangenaam beschouwt ook wel de referentietemperatuur wordt genoemd? De woonkamer wordt doorgaans gebruikt als de referentiekamer. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden. Ten eerste kan je kiezen uit een thermostaat met of zonder kabels. Het voordeel van een thermostaat zonder kabels is dat deze op elke gewenste plaats geïnstalleerd kan worden. Een zuinige optie is een weersafhankelijke regeling. Deze thermostaten werken met een buitenvoeler. Wanneer het buiten kouder wordt, reageert de centrale verwarming sneller zodat het minder snel koud wordt in de woning. Een andere optie is om via je smartphone de temperatuur te regelen. Dankzij WiFi- bediening kan je waar dan ook de temperatuur nauwkeurig bedienen. Bij Centrale Verwarming Ielegems, nabij Zoersel, werken erkende installateurs die beschikken over vakkennis over thermostaten, maar ook over de centrale verwarming in de omgeving van Zoersel en Antwerpen.

Onderhoud van de centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen

Het is belangrijk om de centrale verwarming in je huis goed te onderhouden. Een goed onderhouden centrale verwarming brengt namelijk nogal wat voordelen met zich mee: deze verbruikt minder en stookt beter. Om kosten te besparen is het aan te raden om naast het verplichte onderhoud ook tussentijdse onderhoudsbeurten uit te voeren. De frequentie van de verplichte onderhoudsbeurten voor zowel particulieren als bedrijven hangt af van het type cv-installatie. Een centrale verwarming op gas moet twee keer per jaar nakeken worden en een centrale verwarming die op stookolie of vaste brandstof werkt, moet jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Bij Centrale Verwarming Ielegems kan je terecht voor onderhoud van de centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen en Zoersel. De installateurs gaan altijd prijsbewust te werk.