Een CV of radiator lek dichten doet u met deze producten van de specialist

Heeft u een lek in uw centrale verwarming of in uw radiator? Zoek dan hulp aan een specialist om dit snel te dichten. Leakfix biedt als specialist verschillende producten aan om een lek in uw CV of radiator te dichten. Heeft u een kleine lekkage met een waterverlies tot 10 liter per dag? Kies dan voor Repa-Therm, dat geschikt is voor staal, ijzer, koper en kunststof. Hiermee heeft u een duurzame en permanente dichting, die drukbestendig is tot 10 bar en tot een temperatuur tot wel 1200 °C. Alle producten van Leakfix zijn niet-giftig en beschadigen uw gereedschap niet. Ook is het product eenvoudig te gebruiken. In 10 simpele stappen bent u van de lekkage in uw CV of radiator af, zodat u uw verwarming weer veilig kunt aanzetten!

Door het goed onderhouden van uw CV en radiator kan er geen lek ontstaan dat u moet dichten

Voorkomen is altijd beter dan genezen, ook bij belangrijke installaties in uw huis zoals uw centrale verwarming of radiator, waar eenvoudig een lek in kan komen dat u snel moet dichten. Daarom is goed onderhoud aan uw CV of radiator van groot belang. De belangrijkste stap hierbij is het reinigen van de CV-leidingen. Hiervoor gebruikt u het reinigingsmiddel Repa-Clean, dat door Leakfix is ontwikkeld. De producten van deze specialisten werken namelijk optimaal in schone leidingen. Ook vervuild water kan de werking van het product beïnvloeden, dus is het raadzaam de leidingen goed schoon te spoelen en het water in uw CV ketel te vernieuwen. Met de Repa-KS coating beschermt u uw waterleiding en radiator nog eens extra. Is er onverhoopt toch een lek ontstaan in uw CV ketel? Met het product Repa-Kessel dicht u het lek in uw CV-ketel op een eenvoudige en snelle manier. 

CV of radiator flink lek? Eenvoudig dichten met een simpele oplossing

Is er een ongelukje gebeurd met uw CV of radiator en wilt u nu snel een lek dichten voor het nog grotere problemen veroorzaakt? Voor waterverlies tot 200 liter per dag is er Repa-R200, of voor waterverlies tot 500 liter per dag Repa-R500. Dit product dicht grote lekken en is toepasbaar voor staal, ijzer, koper en kunststof. Dit product zoekt de lekken op en zorgt voor een harde afdichting van buitenaf. Het zorgt op een eenvoudige manier voor een duurzame en permanente dichting en is hittebestendig tot wel 1200°C. Ook kan dit product een flinke druk van wel 10 bar aan. Om de producten van Leakfix nog eenvoudiger te gebruiken, kunnen deze in de waterleiding worden gepompt met de Repa-Handpomp, waarmee u het product eenvoudig met kracht rondpompt.