Een nieuwe telefoon bestellen bij ons?

Altijd met de trend meegaan, dat is voor veel jongeren belangrijk. Dat Iphone een trendsetter is weten veel jongeren. Een nieuwe Iphone willen dan ook veel mensen, maar daar hangt ook een prijskaartje aan. En dat is soms voor jongeren niet te betalen. Ook niet in combinatie met een abonnement, want dan betaal je algauw meer dan vijftig euro per maand. Een Iphone refurbished kan een uitkomst bieden. Je hebt wel een iphone, maar tegen een veel lagere prijs.

Wat is een Iphone refurbished?

Een Iphone refurbished is eigenlijk een duur woord voor een tweedehandse telefoon. Maar er is een verschil met een tweedehands telefoon op marktplaats kopen en een iphone refurbished kopen. Als je een tweede handse Iphone op marktplaats koopt weet je dat er altijd wel iets mee is en dat het een ouder toestel is. Of je moet het geluk hebben dat de vorige eigenaar er heel zuinig mee was en dat hij nog zo goed als nieuw is. Een iphone refurbished is wel een telefoon die eerder een andere eigenaar heeft gehad, maar die bijna nieuw is. Door een bedrijf wordt deze telefoon weer helemaal opgelapt, wordt alles nagekeken en is het een telefoon die niet van nieuw te onderscheiden is.

Wat kost een iphone refurbished?

De Iphone refurbished heb je in verschillende prijscategorieën. De duurste categorie is de A-categorie. De telefoons in deze categorie zijn niet van nieuw te onderscheiden. Maar waar je in de winkel zo een duizend euro voor deze telefoon betaal, betaal je voor een iphone refurbished maar iets meer dan de helft van dat bedrag. Dan maak je al winst. Ook kun je dan een goedkoper abonnement nemen, denk maar aan een sim-only abonnement. Dan heb je ook nog een B- en C- categorie. Deze telefoons zijn iets minder mooi, denk aan een Iphone refurbished met een aantal krasjes of gebruikerssporen. Desondanks ben je met een Iphone refurbished nog steeds goedkoper uit dan met een nieuwe iphone uit de winkel.