Het ontwerp is voor de gebruikservaring van essentieel belang bij een Krups koffiemachine

In veel huishoudens is een Krups Dolce Gusto koffiemachine terug te vinden. En dat is helemaal niet zo vreemd. Ontwerp, technologie, precisie. Bij Krups telt ieder detail. Ontdek hoe bij Krups ieder detail bijdraagt aan het gebruiksplezier en bezoek de website. Bij Krups staan vormgeving en innovatie in dienst van de functionaliteit, zodat ze jou een bijzonder complete en prettige ervaring kunnen bieden. Het ontwerp is voor de gebruikservaring van essentieel belang. Ontwerpen van Krups worden hoog gewaardeerd, vanwege de nauwgezette details en finishing touches. Achter de simpelste alledaagse handelingen gaat vaak een technologische ontwikkeling schuil van Krups. Kies jij binnenkort ook voor een van hun koffiemachines?

Kies voor een volautomatische Krups koffiemachine

Koffie wordt over de hele wereld klaargemaakt, op ontelbare verschillende manieren. Denk hierbij aan een espresso, cappuccino, latte macchiato, caffè lungo, ristretto en caffè corretto. Met de koffiemachines van Krups kun je jouw koffie eindelijk precies zo drinken als je wilt. Verfijnde recepten naar keuze, een palet van persoonlijk afgestemde smaken, functies en innovaties die het je makkelijk maken… en een smaak die altijd optimaal is. Wie is hier de expert? Jij, met de Krups Dolce Gusto koffiemachine! Geweldige koffie? Het zit hem in de details. Onze koffiezetapparaten leveren met hoge precisie een volle, evenwichtige, echte koffiesmaak bij jou thuis. Ook als je maar één kopje maakt, is het resultaat altijd van uitstekende kwaliteit.

Maak koffie als nooit tevoren met een Krups Dolce Gusto koffiemachine

Maak koffie als nooit tevoren. Maar hoe? Heel simpel. Schaf een Krups koffiemachine aan, bijvoorbeeld een Krups Dolce Gusto. Met deze krachtige machine met bluetooth-aansluiting kun je jouw eigen koffierecepten maken en elke kop opnieuw genieten van echte espressokwaliteit. Maak 20 heerlijke koffiecreaties mee maken, plus warme chocolade, thee en koude dranken. Met een volautomatische koffiemachine van Krups kun je genieten van de volle smaak van perfect uitgebalanceerde koffie, espresso en cappuccino. Maak volmaakte dranken van vers gemalen koffie, met een prachtig vormgegeven, compacte en volautomatische espressomachine.