Kies voor milieubewust, kies voor hardhouten vlonderplanken van Heveatech

Meer en meer mensen kiezen ervoor om gebruik te maken van hardhouten vlonderplanken als materiaal voor hun terras in de tuin. Wilt u binnenkort ook een terras aanleggen? Kies dan voor hardhouten vlonderplanken gemaakt van Heveatech: hiermee heeft uw vlonder een zo klein mogelijke ecologische impact. Haveatech wordt gemaakt van aangeplante Hevea Brasiliensis bomen. Deze bomen worden gebruikt voor het winnen van latex. Als deze bomen na 25 tot 30 jaar geen latex meer opleveren worden ze gekapt en dienen ze als basis voor Heveatech. Door het toepassen van geavanceerde impregnatie technologie op dit hout, wordt er een hoogwaardig houtproduct van gemaakt. Dankzij dit proces kan men Heveatech de meest milieuvriendelijke hardhout soort noemen. Momenteel is Houthandel Van Wanrooij B.V. de enige Nederlandse houthandel waar u terecht kunt voor hardhouten vlonderplanken van deze duurzame houtsoort.

Geavanceerde technologie voor het maken van hardhouten vlonderplanken

Overweegt u om hardhouten vlonderplanken te laten plaatsen? Dan kunt u kiezen uit verschillende typen hardhout voor deze planken. Het is echter sterk aan te raden om gebruik te maken van Heveatech hout voor uw hardhouten vlonderplanken. Deze houtsoort is afkomstig van bomen die voorheen zijn gebruikt voor het winnen van latex. Nadat ze geen latex meer afgeven, worden ze verwerkt tot Heveatech hout. Hier gaat echter wel een bepaald proces aan vooraf. Zo wordt Heveatech vervaardigd met een geavanceerde impregnatie technologie. Met het toepassen van een consistent vochtgehalte, een gecontroleerd proces en gedeponeerde technologie, wordt er gezorgd voor een massieve LVL en LVB structuur. Op deze manier wordt het hout verwerkt tot de hardhouten vlonderplanken van Heveatech die u vindt in de schappen van Houthandel Van Wanrooij B.V., de momenteel enige Nederlandse leverancier van Heveatech hout.

Vele voordelen wanneer u kiest voor hardhouten vlonderplanken van Heveatech

Wilt u uw tuin wat gezelliger maken? Dan is het een leuk idee om een terras aan te leggen. Vaak kiezen mensen ervoor om gebruik te maken van hardhouten vlonderplanken voor hun terras. Vooral hardhouten vlonderplanken van Heveatech zijn ideaal. Om te beginnen, ziet deze houtsoort er met zijn natuurlijke houtnerven prachtig uit en geeft een warme uitstraling. Ook zijn hardhouten vlonderplanken van Heveatech erg gunstig in gebruik. Doordat ze een uniform vochtgehalte hebben zijn de planken direct te verwerken. Tevens hoeft u geen rekening houden met de seizoenen wanneer u gebruik maakt van Heveatech hout. Deze houtsoort zet namelijk niet uit en trekt niet krom. Ten slotte zijn hardhouten vlonderplanken van Heveatech extreem onslijtbaar, waardoor u nog lange tijd kunt genieten van uw aan te leggen terras of vlonder. De exclusieve Nederlandse leverancier voor hardhouten vlonderplanken van Heveatech is Houthandel Van Wanrooij B.V. in Schijndel.