Lekker thuiskomen dankzij de makelaar in Leidschendam!

Wanneer u eindelijk het huis vindt waarin u wilt investeren, dan zijn uitgebreide taxaties door een makelaar in Leidschendam geen overbodige luxe! Deze kent de stad en weet wat er te koop staat. Dit is van onschatbare waarde wanneer u bepaalde eisen aan een woning heeft. Een ervaren makelaar als Hogenboom Makelaars zorgt er, samen met u, voor dat u het huis van uw dromen krijgt. Hierbij kijken ze naar uw persoonlijke situatie, de markt en uiteraard uw persoonlijke wensen. Of u nu op zoek bent naar een appartement middenin de stad of een gezinswoning in een familievriendelijke buurt, u vindt het met deze ervaren makelaar uit Leidschendam.

Laat uw huis verkopen door een ervaren makelaar in Leidschendam

Het verkopen van een woning, heb ik daar nu echt een verkoopmakelaar voor nodig? Dat is een vraag die veel mensen stellen wanneer ze willen verhuizen. De makelaar zorgt ervoor dat uw huis voor een zo hoog mogelijke prijs verkocht wordt. In een persoonlijk gesprek gaan we samen met u op zoek naar de unieke eigenschappen van uw huis. Daarna bepalen we samen de verkoopstrategie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u adviseren over de beste manier voor het verkopen van uw woning. Gaat u akkoord met de verkoopstrategie? Dan laten we een professionele fotograaf langskomen om uw huis zo mooi mogelijk vast te leggen. Laat uw huis verkopen door Hogenboom Makelaars.

Uw huis wordt getaxeerd door een makelaar in Leidschendam

Het taxeren van uw nieuwe, of oude woning, is belangrijk om verschillende redenen, niet in het minst om de hypotheek bij de bank geregeld te krijgen. Zo weet u precies wat uw huis waard is en voor welke prijs u deze in de verkoop kan zetten. Niet alleen voor de verkoop kunt u een makelaar inzetten, ook de taxatie van een woning is van belang wanneer u een hypotheek wilt aanvragen of als u de waarde van een huis dat u geërfd heeft wilt weten. Hogenboom Makelaars heeft erkende taxateurs in dienst die op deskundige en objectieve wijze het pand taxeren.