Christianne s fotoweb
Image default
Toerisme

Maak kennis met Sicilië door een rondreis in Italië te maken

Sicilië: het eiland waar de sporen van de Grieken, de Noormannen en de Romeinen nog volop te vinden zijn. Wanneer u dwars door dit prachtige en vooral groene eiland reist, komt u langs gezellige stadjes, proeft u van heerlijk eten en kijkt u uit over een adembenemende, azuurblauwe zee. Wanneer u graag een rondreis door Italië wilt maken, mag een bezoek aan Sicilië dan ook niet ontbreken.

Maak een rondreis door Sicilië: de parel van Italië

Het eiland heeft ontzettend veel te bieden waardoor u ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring rijker bent. Bezoek bijvoorbeeld Etna: één van de meest actieve vulkanen van Europa. Ook Lipari-stad biedt een combinatie van vreemdsoortige vulkanische rotsen, geneeskrachtige modderbaden (op het naburige Vulcano) en kleine strandjes. Tijdens uw rondreis door Sicilië in Italië mag Blue Bay ook zeker niet ontbreken. Het strandje is perfect om te snorkelen of te duiken, want de zee is kraakhelder. Ziet u een rondreis door Italië wel zitten? Bekijk dan de vele voorbeeldreizen van Vámonos Travels. Zij hebben rondreizen voor vele verschillende landen zoals Amerika, Azië, Afrika of landen in Europa. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis door Spanje om Andalusië te ontdekken?

Ontdek Andalusië tijdens een rondreis door Spanje

Tijdens een rondreis door Spanje mag een bezoek aan Andalusië niet ontbreken. Andalusië is een van de zeventien autonome regio’s van Spanje met als hoofdstad Sevilla. De regio kent veel historische interessante steden en stadjes, historische gebouwen en staat bekend om de flamenco. Verblijf tijdens uw rondreis door Andalusië in Spanje in sfeervolle paradores en geniet van heerlijke tapas op het terras.

Bekijk diverse voorbeeldreizen

Wilt u een rondreis door Spanje of Italië maken? Bekijk dan de voorbeeldreizen van Vámonos Travels en doe inspiratie op. Vervolgens is het bij hen mogelijk om een reis op maat te laten maken zodat u precies de route aflegt die u wenst. Vraag direct bij hen een offerte aan of neem contact met hen op voor meer informatie. En bovenal: geniet van uw reis!