Christianne s fotoweb
Image default
Huishoudelijk

Meer dan alleen een glazenwasserij in regio Den Haag

Voor een professionele glasbewassing van uw kantoor of bedrijfspand in regio Den Haag en Westland, komt u al snel terecht bij het bedrijf Raymond Westen. Deze glazenwasserij in regio Den Haag heeft sinds de start van het bedrijf in 1994 zijn sporen verdiend en is dan ook een bekende speler in regio Den Haag en Westland. Dit bedrijf werkt milieubewust en levert diensten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zijn zij binnen de tijd dat zij bestaan uitgegroeid tot een complete onderneming die nog veel meer voor uw bedrijf kan betekenen dan alleen de glasbewassing van uw kantoor.

Reiniging van uw gevels

Deze glazenwasserij uit Wateringen, nabij Den Haag, kan onder andere de gevel van uw bedrijfspand of kantoor volledig reinigen. Als uw ramen schoon zijn, ziet uw pand er vaak al een stuk beter uit, maar daar blijft het niet bij. Op het moment dat uw gevel aangetast is, brengt u niet het plaatje naar voren dat u graag zou willen. Een schone gevel geeft een heel ander beeld. Dit zorgt voor een aantrekkelijke entree voor uw potentiële klanten, maar ook uw huidige klanten, bezoekers en medewerkers. Ook is het voor het behoud van uw gevel goed om deze te laten reinigen. Dit draagt bij aan een langere levensduur van uw gevel.

Kies voor een milieubewuste glazenwasserij

In deze tijd is het voor alle bedrijven steeds belangrijker om milieubewust te werken. Steeds meer bedrijven werken minder op papier, meer digitaal en afval wordt gescheiden. Dit milieubewuste werken geldt ook zeker voor deze glazenwasserij in regio Den Haag en Westland. Aan het reinigen van de gevels zijn bepaalde milieueisen verbonden. Raymond Westen hecht grote waarde aan het naleven van deze regels en werkt dan ook milieubewust en houdt zich volkomen aan de hiervoor opgestelde milieueisen. Ook bij dit bedrijf is het motto: een goed milieu begint bij jezelf.