Neem vandaag nog contact op met de lesauto verhuur uit Rotterdam

Wilt u een les auto huren omdat u op dit moment te weinig lesauto’s op voorraad heeft staan? Kunt u op die manier wel de leerlingen de rijles geven die ze verdienen? Dan helpt De Vos Lesautoverhuur u maar al te graag. Deze lesauto verhuur in de regio Rotterdam heeft een eigen zeer goede haal- en brengservice. Die houdt in dat wanneer uw lesauto het niet meer doet er tegen een kleine vergoeding een vervangende naar u wordt gebracht. Er is keuze uit drie modellen lesauto die zich allemaal perfect lenen voor het gebruik als lesauto. Doordat De Vos Lesautoverhuur alles in eigen beheer heeft, heeft u als klant echt nergens meer omkijken naar. Kies en vergelijk tarieven.

De lesauto verhuur vanuit Rotterdam met haal- en brengservice

U zou graag een les auto huren omdat u een ernstig tekort aan auto’s wilt voorkomen of omdat u net begint als ZZP’er en rijinstructeur. Dan is De Vos Lesautoverhuur dé firma voor u. Dit bedrijf is dé lesauto verhuur in de omgeving Rotterdam waar u gemakkelijk een les auto kunt huren voor een dag, week of maand. Mocht er iets aan de hand zijn of uw wagen is aan onderhoud toe, dan heeft De Vos Lesautoverhuur daar de oplossing voor: de haal- en brengservice. Tegen een kleine vergoeding, afhankelijk van de huurperiode, wordt er een vervangende lesauto voor u geregeld. Zo kunt u uw lessen gewoon weer geven.

In het weekend uw les auto huren of terugbrengen?

Velen klussen tegenwoordig bij al ZZP’ers of werken fulltime voor zichzelf. Dat doen ook veel rijinstructeurs. Zo kunnen ze zelf bepalen wanneer ze lesgeven. Dat betekent dat een bedrijf als De Vos Lesautoverhuur moet zorgen dat zij in het weekend ook bereikbaar zijn. Dat is bij de lesauto verhuur in Rotterdam ook zeer zeker het geval. Buiten dat ze van maandag tot en met vrijdag 24 uur per dag bereikbaar zijn, is het mogelijk voor u om de les auto die u wilt huren op zaterdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur terug te brengen. Door deze soepelheid in de regeltjes kunt u gemakkelijk uw lesauto een dagje langer of korter houden.