Relaxstoelen moet u zien, relaxstoelen moet u voelen, dus kom snel langs in de showroom!

Een relaxstoel bekijken op het internet is leuk, maar u krijgt niet echt een goed beeld van de kwaliteit, en belangrijker nog, van het zitcomfort van de stoel. Dit heeft gedeeltelijk te maken met persoonlijke voorkeuren. Daarnaast is het ook belangrijk dat de relaxstoelen precies het juiste formaat voor uw lichaam zijn. Wilt u ook genieten van optimaal comfort? Laat dan relaxstoelen op maat maken door Pluijm Relaxstoelen. U kunt uw stoel compleet zelf samenstellen. Om te beginnen kiest u het ontwerp uit meer dan 100 relaxstoelen en 35 sta-op stoelen. Vervolgens past u dit ontwerp geheel naar eigen wens aan. Zo kunt u helemaal zelf de stof, kleur, formaten en specificaties van de stoel uitkiezen. Kiest u ook voor ultieme ontspanning in op maat gemaakte relaxstoel?

Persoonlijke begeleiding bij aankoop van relaxstoelen

Kom langs voor stoelen op maat bij Pluijm Relaxstoelen voor service met een persoonlijke insteek. Het gaat hier om uw comfort nota bene! Bij het kopen van een relaxstoel is het belangrijk om erop te letten dat hij optimaal comfort biedt. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat de stoel precies bij de rest van uw huis past. Kunt u wel wat advies gebruiken? Dan is het een goed idee om eens naar de showroom van Pluijm Relaxstoelen te gaan. Daar vindt u namelijk echte specialisten als het om relaxstoelen gaat. Dankzij hun vakkundige advies, zal u ongetwijfeld nog jarenlang genieten van uw nieuwe relaxstoel.

Dankzij een speciale taxiservice kan iedereen relaxstoelen bekijken in de showroom

Op zoek naar een speciale stoel omdat u wat moeilijk ter been bent? Goed idee! En dankzij de speciale taxiservice kunt u deze komen bekijken in de showroom. Wat een service! Het kan voor ouderen of mensen in een rolstoel een hele expeditie zijn om even naar een showroom voor relaxstoelen te gaan. Daar hebben ze bij Pluijm Relaxstoelen iets op bedacht. Speciaal voor klanten die niet in de gelegenheid zijn om hun showroom te bezoeken, hebben ze een speciale taxi-service. Zij komen u met de taxi ophalen en brengen u persoonlijk naar de showroom. En heeft u op uw gemak de relaxstoelen en sta-op stoelen in de showroom bekeken? Dan brengen ze u gewoon weer thuis ook. Wat een service!