Schuttingdelen van Zweeds rabat douglas wint aan populariteit

Bij de houtspeciaalzaak wordt Zweeds rabat douglas steeds meer verkocht. De gebruikelijke douglas balken kennen we wel, maar het is duidelijk dat deze zijtak ook aan populariteit wint. Zo ziet u bijvoorbeeld dat deze specifieke houtsoort ook gebruikt wordt voor schuttingdelen en daarnaast kan het ook verwerkt worden in uw carport van douglas hout. Als we teruggaan naar de schuttingtalen snappen wij het dat u alleen de beste kwaliteit producten wilt gebruiken. Duurzame en watervaste producten zijn dan eigenlijk een vereiste, dit ook vooral door de slechte Nederlandse weersomstandigheden. Wind, regen, hagel en sneeuw kunnen ervoor zorgen dat uw schutting veel te voorduren heeft. Daarom is een kwalitatief sterke productsoort zeer belangrijk.

Diverse toepassingen met Zweeds rabat douglas hout

Het is niet gek dat douglas balken en Zweeds rabat douglas een enorme groei maken in Nederland. Kijk maar eens naar de sterkte van het product en de lange levensduur. Zo bent u bij duurzame douglas balken verzekerd van een minimale levensduur van ongeveer 15 jaar. Zo kunt u een douglas carport laten maken en hier lang van genieten, of de schuttingdelen die u maakt van dit specifieke houtsoort. Voor buiten is de houtsoort douglas ook een graag gezien product, dit ook door de waterafstotendheid en de hardheid die het product met zich meedraagt. Zo is Zweeds rabat van douglas en douglas hout een aanrader voor uw project in de tuin!

Douglas balken vinden hun oorsprong bij de douglasspar

Wilt u douglas balken online bestellen? Dan is het wel van belang dat u nagaat waar deze exact vandaan komen. Het is toch fijn om te weten waar de oorsprong ligt van het hout dat bijvoorbeeld het fundament betekent van uw schuttingdelen. Douglas balken en dus ook het hout ervoor vindt zijn oorsprong bij de douglasspar. Dit is een naaldsoort die voornamelijk groeit in de bovenste regionen van Noord- en West-Europa. Ook worden deze sparren tegenwoordig in Nederland gekweekt. De Nederlandse Staatsbosbeheer doet dan ook zeer hun best om deze boom zijn groei te laten vinden binnen de Nederlandse bossen. Zodoende kan uw carport van douglas hout gewoon uit Nederland komen. Verder kunt u ook gebruik maken van Zweeds rabat douglas, dit is ook een zeer sterke variant en is zeer goed toepasbaar als buitenmateriaal.