Christianne s fotoweb
Image default
Aanbiedingen

Vloerverwarming aanleggen onder een bestaande vloer

Veel mensen denken dat voor vloerverwarming plaatsen eerst de bestaande vloer eruit moet. Maar dit is niet het geval. Als u een vloer heeft die best nog een aantal jaren mee kan, dan kan de vloerverwarming daar gewoon onder worden aangelegd. Wel is het natuurlijk wat makkelijker werken als er geen vloer in de ruimte ligt. Als u toch al van plan bent om de vloer te vervangen, dan is het vaak wel zo handig om dan direct ook de vloerverwarming aan te laten leggen. Vloerverwarming aanleggen kan onder verschillende soorten vloeren zoals een parketvloer, een laminaatvloer of een gietvloer. Ook onder traditioneel tapijt kan vloerverwarming worden geplaatst.

De ruimte is snel aangenaam warm met vloerverwarming

Het grote voordeel van vloerverwarming aanleggen, is dat u de ruimte snel kunt verwarmen. Doordat de slangen waardoor het water stroomt dicht tegen de vloer aan liggen, geven zij de warmte direct af aan de vloer. Warme lucht stijgt, dus ook de rest van de ruimte warmt snel op. Een ander bijkomend voordeel is dat u geen koude voeten heeft als u op blote voeten over de vloer loopt. Ook in de winter is dat geen enkel probleem. Vloerverwarming plaatsen verhoogt het wooncomfort dan ook aanzienlijk.

Vloerverwarming is niet alleen weggelegd voor luxe villa’s

Veel mensen denken dat vloerverwarming aanleggen heel duur is en daarom alleen weggelegd voor de bewoners van grote villa’s. Maar niets is minder waar. U kunt vloerverwarming plaatsen in ieder huis en de kosten zullen u zeker meevallen. Hier komt bij dat u kunt besparen op de stookkosten met vloerverwarming. U verdient de investering dus uiteindelijk ook gewoon weer terug. Wilt u ook genieten van een aangenaam verwarmde vloer? Neem dan contact op met 123Vloerverwarming. Dit bedrijf, gevestigd in Numansdorp, plaatst uw vloerverwarming vrijwel altijd in één dag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

https://www.123vloerverwarming.nl/vloerverwarming-plaatsen/