Voor unieke woondecoratie moet u bij deze groothandel zijn

Bent u als ondernemer op zoek naar een groothandel waar u woondecoratie aan kunt schaffen om uw opdrachtgevers blij mee te maken? Of gaat u als particulier uw woning opnieuw inrichten en bent u op zoek naar unieke meubelstukken? Wat de situatie ook is, bij ADC Guntlisbergen vindt u zeker wat u zoekt! Van nostalgische items tot een moderne look, in het ruime assortiment is alles beschikbaar. Zo is ijzeren en industriële woondecoratie de afgelopen jaren de groothandel uitgevlogen. Het geeft een modern tintje aan een ruimte, zonder overheersend te zijn. Bent u toch meer van de klassieke woondecoratie? Ook dan haalt u uw hart op!  

Kies voor meubels en decoratie van uitzonderlijk goede kwaliteit

Bij ADC Guntlisbergen heeft u de mogelijkheid om alle woondecoratie aan te schaffen tegen de voordelige prijzen van een groothandel. De zeer uitgebreide collectie bestaat niet alleen uit basismeubel- en decoratiestukken, maar wekelijks is er ook toevoer van eenmalige artikelen. Deze unieke decoratieve elementen geven net wat extra’s aan een ruimte en zijn perfect als blikvanger. Ieder meubel of stuk woondecoratie bij deze groothandel is van uitstekende kwaliteit. Ze komen direct van dé specialisten uit onder andere Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten.

Bestel online of breng een bezoek aan de ruime showroom in Eindhoven

Uiteraard is het mogelijk om het grootste gedeelte van het assortiment woondecoratie online te bestellen bij deze groothandel. Maar uiteraard wordt u ook van harte welkom geheten in de ruime showroom in Eindhoven. Hier is het mogelijk om advies te ontvangen van professionele woonstylisten die u helpen met het bijeen zoeken van uw nieuwe collectie. Maar het kan uiteraard ook zo zijn dat u voor een opdrachtgever op zoek bent naar specifieke woondecoratie bij de groothandel. Heeft u vragen? Neem dan zeker contact op door te bellen of een e-mail te sturen.

https://adcnl.nl/