Zonder vergunning toch een dakkapel kopen

Wist u dat u door een dakkapel te kopen heel makkelijk en snel het woonoppervlak van uw huis uitbreidt? Dit is dan ook de ideale manier om het maximale uit uw woning te halen. Wordt het bij u thuis een beetje krap, misschien omdat de kinderen groter worden, of omdat er een nieuw kindje op komst is? Dan kunt u door een dakraam te kopen meer daglicht in uw woning toelaten en uw zolder omtoveren tot een extra slaapkamer. Dat is een stuk goedkoper dan een nieuw huis zoeken, nietwaar? Waar u terecht kunt voor een goede dakkapel? BASkapel heeft verschillende dealers door heel Nederland waar u alle opties van dichtbij in de showroom kunt bekijken. Kunt u meteen aan het deskundige personeel om advies vragen.

Maak van uw zolder een extra kamer door een dakraam te kopen

In veel huishoudens ligt de zolder vol met spullen die eigenlijk niet meer worden gebruikt. Hoe ziet uw zolder eruit? Brengt u ook alles wat u niet meer gebruikt snel naar de zolder om het op te bergen? Misschien zelfs spullen die ooit een keer mee zijn gekomen met de verhuizing en die daar sindsdien liggen te verstoffen. Zonde van de ruimte! Door een dakkapel van BASkapel te kopen, maakt u van uw zolder een extra kamer. Handig voor als er logees langskomen of als hobbykamer. Daarnaast werkt het kopen en plaatsen van een dakraam of dakkapel ook nog eens waarde verhogend voor uw woning. En waarom zou u dan kiezen voor BASkapel? Omdat deze meteen goed geïsoleerd zijn waardoor u ook nog eens op de energierekening bespaart.

Dakkapel kopen? Kies er een die meteen goed geïsoleerd is!

Door een dakkapel te kopen, creëert u enorm veel voordelen voor uw huis. Zo zorgt u in de eerste instantie voor meer ruimte en licht in huis. Dat kan iedereen wel gebruiken. Hartstikke goed idee natuurlijk, maar waar let u op bij het kopen van een dakraam of dakkapel? Het is nou niet iets dat op uw wekelijkse boodschappenlijstje verschijnt. Het belangrijkste van een dakkapel is dat deze goed geïsoleerd is. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer de energierekening omhoogvliegt, omdat alle warmte er via slecht afgedekte kieren in uw dakraam vandoor gaat. Kies daarom voor een dakkapel van BASkapel. Deze zijn namelijk standaard uitgerust met VELUX HR++ glas en worden professioneel gemonteerd. Dat is én extra ruimte én een lekker warm huis! Kom snel kijken bij een dealer bij u in de buurt.