Christianne s fotoweb
Muziek

Drummen doe je bij Online Drumles!

Gedurende de afgelopen weken heb je op school allerlei muziekinstrumenten mogen spelen. Waar je de eerste les alleen maar een schudei in je handen kreeg, mocht je de daaropvolgende week al wat proberen op een gitaar. Ook het keyboard was aan bod geweest, maar jouw hart werd pas echt warm op het moment dat je achter het drumstel mocht. In een mum van tijd begreep je de techniek achter het gekruist vasthouden van de stokjes en nog geen week later kon je al wat ritmes nadoen. Hoewel je graag de kneepjes van het vak verder wilde leren, leek dat niet te gaan lukken. De dichtstbijzijnde muziekschool is namelijk niet om de hoek en de muzieklessen zouden slechts een halfjaar duren.

Na zelf wat onderzoek gedaan te hebben naar muziekscholen in de buurt, stuitte je ineens op de website van Online Drumles. Je las er al snel over de online muzieklessen van de school en begreep al snel dat het om een online leermethode ging. Door een halfjaar abonnement af te sluiten, kun je gebruik maken van een elektrisch drumstel waarop je kan oefenen. Daarnaast krijg je toegang tot alle online drumlessen, livestreams en digitale bladmuziek om zowel zelfstandig als in groepsverband te oefenen. Het leren drummen, kan om die reden waar je maar bent en wanneer het jou uitkomt! Leer de gaafste ritmes van de ware professionals en oefen de coolste drumsolo’s op jouw gehuurde drumstel. Wij motiveren je graag om nieuwe kansen met beide handen aan te grijpen en brengen je met passie de kneepjes van het vak bij.

Ben jij benieuwd wat jij kan leren van Online Drumles en zou je graag jouw drumvaardigheden willen verbeteren? Ga dan snel naar de website van Online Drumles en begin vandaag nog met het (verder) ontwikkelen van jouw drumskills!

https://www.onlinedrumles.nl/