Christianne s fotoweb
Banen en opleidingen

Deskundige Burgerzaken

administratief medewerker

Introductie

De lokale overheid Kraainem streeft ernaar een organisatie te zijn die kwaliteit levert, een hoge output heeft en dit doel kan bereiken met een goede instelling en een positieve bedrijfscultuur, gekenmerkt door de waarden positiviteit, respect, innovatie en kwaliteit.

Samenwerken met gedreven, innovatieve en gemotiveerde collega’s? Waardeer je de modernisering van de overheid nog steeds? Wil je bijdragen aan het positieve imago van Kraainem, een stad die ingrijpende veranderingen en updates heeft ondergaan? Denk je nog steeds dat plezier maken op de werkvloer erbij hoort? Dan kijken we uit naar je sollicitatie!

Jouw verantwoordelijkheden

Als deskundige burgerzaken ben je het contactcentrum voor de burger. Je kunt iedereen helpen kennis onder de knie te krijgen en altijd op een vlotte, efficiënte en prettige manier glimlachen.

Je houdt ervan om ondergedompeld te worden in wetten en aanverwante procedures met betrekking tot burgerlijke zaken, en je wilt ze integreren in een efficiënt en klantvriendelijk proces, waar de burger en je collega’s baat bij hebben.

U moet ervoor zorgen dat de groep altijd up-to-date is om de laatste wijzigingen in regelgeving en andere aspecten te begrijpen, en de nodige aanpassingen maken op basis van de werking van de groep.

U kunt ervoor zorgen dat de lokale overheid in Kraainem en omstreken een goede naam geniet en het is een genoegen om ons te bezoeken!

Jouw profiel

 • Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in de rechten.
 • U bent al verantwoordelijk voor verschillende procedures met betrekking tot rijbewijzen, identiteitskaarten, huwelijks- en geboorteakten, of u wilt deze procedures koste wat het kost beheersen.
 • De huidige wetgeving (administratief en burgerlijk recht, kiesrecht, wetten inzake vreemdelingenzaken, …) houdt geen geheimen meer voor je in, of je wilt ze een voor een onthullen.
 • Je snakt naar verbetermogelijkheden en je enthousiasme werkt aanstekelijk!
 • U bent bedreven in het gebruik van Microsoft Office-softwarepakketten.

Aangezien Kraainem de stad is waar de faciliteit is gevestigd, moet u, als u een Nederlands diploma heeft, een Selor-certificaat, kunstwerk, behalen. 9§2 met bewijs van basiskennis Frans. Als je een diploma Frans of een vreemde taal hebt, neem dan het kunstwerk Selor Attest mee. Niveau 7 2 + / B, met bewijs van vereiste Nederlandse kennis.

Ons aanbod

 • Je wordt uiteindelijk een organisatie die niet alleen streeft naar hoge kwaliteit en hoge output, maar ook oprecht geeft om haar medewerkers en hun welzijn.
 • Wij werken met uw passies en talenten en zorgen ervoor dat deze volledig worden benut en onze rol spelen.
 • Statutaire benoeming.
 • Volgens het salaris in salarisschaal B1-3 is het minimum totale maandsalaris = 2 509,94 (0 jaar ervaring) en het hoogste totale maandsalaris = 3 387,70 (23 jaar ervaring), inclusief alle relevante ervaring.
 • 8 euro maaltijdcheque, gratis hospitalisatieverzekering (basispremie).
 • Fietsvergoeding of vergoeding van kosten van openbaar vervoer.
 • Flexibel schema, gunstige vakantieregelingen (30 vakanties, 14 feestdagen).

Selectieprocedure

Registreer via e-mail.

Uitnodiging om een ​​examen af ​​te leggen.

Schriftelijke en mondelinge examens in oktober 2020.

Resultaten (november). 

https://www.administratieve-medewerker.be/