Christianne s fotoweb
Sport

Goedkope medailles bestellen voor het schooltoernooi

Sporten op scholen is nu belangrijker dan ooit. Kinderen bewegen minder waardoor het risico op overgewicht al vanaf jonge leeftijd op de loer ligt. Bovendien is sporten goed voor de samenwerking en sociale interactie tussen kinderen. Veel scholen organiseren daarom regelmatig schooltoernooien om de interesse voor sport aan te wakkeren bij kinderen en hun ouders. Bij een toernooi horen natuurlijk ook leuke prijzen, niet alleen voor de winnaars maar voor alle deelnemers. Gezien het budget is het dan wel fijn wanneer je wat goedkopere medailles kunt bestellen, liefst zonder in te leveren op kwaliteit.

Medailles bestellen voor alle deelnemers, sportbekers voor de winnaars?

Je kunt ervoor kiezen om alle kinderen dezelfde voetbalmedailles of hockey medailles te geven. Om de onderlinge competitie te stimuleren kun je voor de winnaars ook mooie sportbekers bestellen. Dan lopen de kinderen net even wat harder, want iedereen wil die beker winnen natuurlijk! In plaats van voetbalmedailles of hockey prijzen kun je overigens ook kiezen voor kampioensschalen of glazen beelden wanneer je iets speciaals zoekt.

Voetbalmedailles of hockey prijzen zelf samenstellen

Weet je wat nog leuker is? Medailles en andere sportprijzen bestellen die je zelf samen hebt gesteld! Van het lint van de voetbalmedailles tot het opschrift op de marmeren voet van hockey prijzen, je geeft de prijzen helemaal naar jouw smaak vorm. Bij de juiste leverancier kun je zelfs het logo of de naam van de school op sportbekers laten drukken. Dat is ook handig wanneer je bij het organiseren van het schooltoernooi gebruikmaakt van sponsors. Het logo van de hoofdsponsor laat je dan bijvoorbeeld afdrukken op de voetbalmedailles die de kinderen mee naar huis nemen. Goede reclame, nietwaar?

Waar let je op bij het kiezen van een leverancier?

Je wilt natuurlijk een betrouwbare leverancier zodat je zeker weet dat je de bestelling op tijd voor de grote dag in huis hebt. Hoe weet je of je de medailles bij een betrouwbare partner bestelt? Ga altijd op zoek naar reviews en klantbeoordelingen. Een betrouwbare leverancier zet deze beoordelingen op de website en via Google kun je reviews vinden.

Kies daarnaast voor een partij waarbij je medailles uit voorraad kunt bestellen. Dat garandeert namelijk een snelle levering en een vaste lage prijs. Bovendien is vaak het aanbod een stuk ruimer.