Christianne s fotoweb
Onderwijs

Inspiratie nodig? De eerste verdieping

Ieder mens heeft wel eens een tijdelijk dipje. Als de dagen korter worden, als het qua werk niet zo wil vlotten of als er spanning is binnen de relatie. Een kleine dosis bezieling kan in dit soort situaties wonderen doen. Wat positieve gedachten, over jezelf en anderen zodat je je weer iets beter gaat voelen. Kun jij wel wat optimisme en vrolijkheid gebruiken? Neem eens een kijkje op www. 1e-verdieping .nl.

Naast uitleg over cursussen als NLP practitioner vind je er ook blogs, artikelen, video’s en podcasts. Een onderwerp dat uitgebreid besproken wordt, is bijvoorbeeld spiegelneuronen. Deze neuronen zijn ontdekt door Giacomo Rizzolatti, Leonardo Fogassi en Vittorio Gallese, alle drie verbonden aan de Universiteit van Parma. Sommige wetenschappers noemen deze ontdekking de grootste op het gebied van de neurowetenschap in onze recente geschiedenis.

Kort uitgelegd zijn spiegelneuronen onderdelen in onze hersenen die ervoor zorgen dat we kunnen invoelen wat een ander voelt. Wat betekent dit? Een vrolijke vriendin kan ons vrolijk maken. Een optimistische collega kan ervoor zorgen dat wij de boel ook weer wat rooskleuriger gaan inzien. Et cetera. En het werkt natuurlijk ook wederkerig. Als jij je goed voelt, kun jij ervoor zorgen dat anderen zich goed gaan voelen. Een blije houding is besmettelijk!

Het bovenstaande geldt voor kleine dipjes. Houd een sombere stemming langer, blijf je in dezelfde valkuilen trappen en kun je wel wat hulp en ondersteuning gebruiken? De huisarts raadplegen en eventueel in gesprek gaan met een psycholoog of psychotherapeut is aan te raden. Je kunt dit combineren met een van de volgende opleidingen op het gebied van zelfontplooiing:

-NLP Practitioner;

NLP master;

-NLPJong;

-Meesterlijk Trainen;

-NLP Trainer;

-Systemisch Werk;

-Systemisch Werk

-verdieping;

-Systemisch Begeleiden;

-Body Mind Practitioner;

-Coachen met Impact;

-ADHD-coach.

Op de site lees je precies wat iedere training inhoudt, hoe lang deze duurt, op welke dagen er lesgegeven wordt en wat de prijs is. Heb je toch nog meer info nodig? Je kunt De eerste verdieping per mail en telefoon bereiken: info @1e-verdieping .nl, 015 – 2 125 125.

https://www.1e-verdieping.nl