Vergaderarrangement

Wist je dat de plek waar je vergadert van doorslaggevende betekenis kan zijn voor het al dan niet slagen van een bijeenkomst? Bewezen is dat een omgeving die inspireert en voorzien is van alle gemakken om het vergaderen zo plezierig mogelijk te laten verlopen, gegarandeerd meer oplevert. In dat kader zou je eens naar een vergaderarrangement bij De Ruwenberg in Sint Michielsgestel- in de buurt van Den Bosch- moeten kijken. Want als je daar niet goed vergadert, dan lukt dat je echt nergens.

Zo wordt vergaderen succesvol en nuttig vergaderen

De omgeving is betoverend mooi, je parkeert er de auto nog gemakkelijk en gratis en De Ruwenberg is bovendien voor iedereen prima bereikbaar. Zie hier al wat ingrediënten voor een geslaagde bijeenkomst. Maar De Ruwenberg biedt meer. Zo beschikt de plenaire zaal over een uitstekende klimaatbeheersing zodat langer vergaderen ook bij warmte prettig blijft. Uiteraard wordt gezorgd voor koffie en thee en is er steeds vers fruit beschikbaar, zoals dat ook geldt voor andere gezonde versnaperingen. Fris en water? Het is er voldoende zoals ook aan elementaire materialen is gedacht die onmisbaar zijn bij elke vergadering. Zo is er een beamer met scherm beschikbaar en kun je beschikken over voldoende flipovers.

Aan pennen en notitiebokken wordt zeker ook gedacht en uiteraard heb je de beschikking over zeer snelle wifi. De Ruwenberg kan je faciliteren voor korte vergaderingen maar ook voor bijeenkomsten die enkele dagen beslaan. Behalve vergaderingen kun je er ook terecht voor workshops en trainingen. En zit je even zonder inspiratie tijdens de vergadering, kijk dan gewoon even naar buiten, naar de schoonheid van het landgoed dat gelegen is middenin de prachtige natuur van Brabant. De Ruwenberg biedt simpelweg alles wat nodig is om van elke vergadering een succesvolle en nuttige vergadering te maken en kan je op elk vlak maatwerk bieden.