Christianne s fotoweb
Image default
Zakelijk

Digitale werkinstructies voor je medewerkers

Het is eenvoudig om te maken en neemt je daarna veel werk uit handen: digitale werkinstructies. Tot een aantal jaren geleden werkte veel bedrijven nog met ellelange protocollen die vervolgens allemaal uitgeprint moesten worden. Dit kost niet alleen veel inkt, het neem ook nog eens veel ruimte in beslag. Want talloze klappers vol werkinstructies moet je toch ergens bewaren. Had je vervolgens een werkinstructie nodig voor een nieuwe medewerker, dan kon je eerst op zoek gaan naar de juiste klapper en daar ook weer een zoektocht in beginnen. Herkenbaar of niet? Gelukkig behoort dat allemaal tot de verleden tijd. Tegenwoordig kun je gemakkelijk gebruik maken van digitale werkinstructies.

Digitale werkinstructies werken efficiënt en zijn snel te raadplegen

Het heeft natuurlijk eerst even wat tijd en werk nodig. Tenminste als je al je werkinstructies nog eerst moet opstellen. Beschikt jouw bedrijf al over werkinstructies die je op de computer hebt opgeslagen? Dan kun je deze heel eenvoudig digitaliseren. Digitale werkinstructies kun je gemakkelijk en snel raadplegen. Je hoeft niet meer talloze klappers door te bladeren voor je hebt gevonden wat je nodig hebt. Met één druk op de knop heb je meteen beschikking over de juiste werkinstructies.

Ook bij calamiteiten een uitkomst

Heb jij een bedrijf dat werkt met gevaarlijk stoffen of machines? Of een ander soort onderneming waar de veiligheid van je medewerkers van groot belang is? Ook dan is het het beste om alles te digitaliseren. Ook de veiligheidsinstructies en instructies wat te doen bij calamiteiten zijn zo snel en makkelijk op te vragen. Gewoon via een tablet of telefoon, iets dat vaak sneller voor handen is dan een computer. En al helemaal sneller is dan een klapper ergens aan de andere kant van de fabriekshal. Dus maak vlug werk van je digitale werkinstructies.

https://ezfactory.nl/digitale-werkinstructies/

Gerelateerde artikelen

Vergaderarrangement