Christianne s fotoweb
Eten en drinken

Verjaardag vieren in Indonesische restaurants Den Haag

Gefeliciteerd! Je bent weer een jaartje ouder en dat mag gevierd worden. Toch wil je uit die verjaardag sleur zien te komen en het roer helemaal omgooien. Dit jaar wordt het anders gevierd dan andere jaren! Geen kaas en worst op tafel, geen kringverjaardag. Even helemaal anders, maar hoe? En wat? In deze blog vind je verschillende leuke ideeën om je verjaardag te vieren.

 

Organiseer een wijnproeverij

Als jij en de mensen die dicht bij je staan wel een wijntje op z’n tijd lusten, dan is een wijnproeverij een super leuk idee! Zie het als een echte verjaardag upgrade. Je kunt ervoor kiezen het zelf te organiseren en dus ook gastheer of -vrouw voor de dag te zijn. Dan moet je je natuurlijk wel even inlezen over de wijnen die geschonken gaan worden, of je laat het doen door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Een wijnspecialist weet altijd net wat meer te vertellen of de wijnen en jij kunt lekker achterover zitten en genieten, wat wil je nog meer?

 

Vier feest met een tuinfeest

Kringverjaardagen zijn we allemaal helemaal zat, toch? Gooi het roer helemaal om en organiseer een tuinfeest! Maai het gras of maak de tegels goed schoon en zet overal statafels neer. Huur een tap en sla zakken snacks en chips in. De leukste feestjes zijn heerlijk zorgeloos. Je hoeft niet de hele dag te rennen voor je gasten, het eerste biertje tap jij en verder kan iedereen de tap zelf wel vinden.

 

Indonesische restaurants Den Haag uitproberen

Indonesische restaurants in Den Haag worden zwaar onderschat. Daarbij denk je bij uiteten nooit direct aan Indonesische restaurants in Den Haag. Het eerste wat in je op zal komen zijn Italiaanse restaurants, hoe leuk om eens iets compleet anders te doen. Wie weet vind je je nieuwe lievelingsgerechten. Je bent nooit te oud om nieuwe dingen uit te proberen.

 

https://restoranto.com/indonesische-restaurants-den-haag/