Christianne s fotoweb
Zorg

Een zeer ontspannende techniek bedenken

Acupunctuur in Apeldoorn helpt bij het verlichten van pijn. Als u pijn heeft op bepaalde plekken en er maar niet vanaf komt, kan dit nog wel eens de oplossing zijn. Acupunctuur maakt gebruik van naalden. Deze worden ingebracht in de huid op verschillende drukpunten. Bij het inbrengen van de naald spant de spier samen, maar ontspant direct daarna weer. Op deze manier wordt de spanning in uw lichaam opgelost. Spanning is namelijk vaak de oorzaak van nare kwaaltjes, zonder dat we dit bewust door hebben. Acupunctuur is dus een zeer effectieve methode en zeker de moeite waard om te proberen.

Een pijnloze ingreep

Wij begrijpen dat het beeld van acupunctuur u misschien een beetje afschrikt. Vrij lange naalden in uw lichaam, en vaak een heleboel. U vraagt zich wellicht af of het geen pijn doet. Daarin kunnen wij u volledig geruststellen. Acupunctuur is vrijwel pijnloos. U voelt hooguit een klein prikje bij het inbrengen van de naald, maar direct daarna is het vervelende gevoel verdwenen. Zodra de naalden in uw lichaam zitten, is er geen sprake van pijn. Ook wanneer de naalden er uit worden gehaald, zal dit geen pijn met zich mee brengen. De eventuele pijn is dus niks om bang voor te zijn.

Een gespecialiseerde acupuncturist

Die nare beelden hoeven u echt niet tegen te houden om eens een acupunctuur in Apeldoorn te laten doen. De mevrouw die de behandeling bij u zal uitvoeren is zeer gespecialiseerd en weet dus precies wat ze aan het doen is. Ze heeft dit al ontzettend vaak gedaan, tot nu toe alleen nog maar met positieve feedback. Als u vragen heeft of spanning ervaart bij het idee, kunt u altijd bellen of mailen. Zo kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen om deze spanning weg te halen. Nadat de eerste naald erin zit, zal u het niet meer eng vinden. Acupunctuur levert namelijk meteen resultaat op. Dat is natuurlijk erg prettig voor u en uw lichaam.