Christianne s fotoweb
Image default
Marketing

Het houden van je eigen persoon

Tegenwoordig is het bijna handig voor iedereen om een content planner social media te hebben. Waarom is dit zo, en hoe heeft het zo ver kunnen komen dat iedereen nu op de digitale en neppe wereld van het social media zit. Iedereen kan namelijk heel makkelijk een ander persoon voordoen, of juist hun eigen identiteit zo verheerlijken dat je geen eens meer wat hoe ze moeten reageren op sommige dingen zodat je uiteindelijk niet meer weet wie jij nou echt bent, hoe je dit kan aanpakken is de vraag en misschien wel de moeilijkste opgave van allemaal van nu en misschien wel lastiger naarmate de tijd vergaat.

 

Het neppe gezicht van social media

Het gezicht en de gezichten van mensen op social media zijn in sommige gevallen te geloven en echt zodat je een goed beeld van iemand krijgt. Hij heeft dit bereikt of zij is heel knap en heeft veel geld om op prachtige vakanties te gaan. Maar soms is niks minder waard omdat mensen tegenwoordig heel makkelijk en snel een beeld van henzelf kunnen vormen zodat anderen geloven dat zij een beter leven leiden dan dat ze eigenlijk doen. Dat wordt bedoeld met het wordt catfish, een persoon die zich beter voordoet dan dat hij of zij eigenlijk in werkelijkheid is. Dat is het gevaar van social media tegenwoordig en dit moet iedereen in zijn achterhoofd houden.

 

Het gevaar van zulke acties

Het gevaar van deze posts is dat mensen je na gaan doen, en precies in een diep gat kunnen vallen waar ze niet meer uit kunnen komen, denk aan mensen die alleen de mooie dingen van hun leven plaatsen. Waar zijn alle fouten en gevallen waar het niet even goed ging. Deze worden niet geplaatst en kunnen zo een nep beeld van iemand schetsen, een beeld met alleen meer goede dingen, wat eigenlijk helemaal niet zo is.