Christianne s fotoweb
Image default
Huishoudelijk

Kerstverlichting assortiment

Tijdens kerst pakt iedereen altijd groots uit. Zeker kerstverlichting wordt veel gebruikt om in en om het huis een gezellige kerstsfeer te creëren. Veel soorten kerstverlichting zijn goed met elkaar te combineren. Bovendien kun je je verlichting het volgende jaar weer hergebruiken. Uiteraard snappen we dat het ook leuk is om weer wat nieuwe kerstverlichting aan te schaffen, en zo mee te gaan met de trends van dat jaar. Benieuwd naar populaire kerstverlichting voor binnen en buiten?

Populaire verlichting 

Led kaarsen zijn nog altijd erg populair als kerstverlichting in huis. Het voordeel van led kaarsen is dat je deze het hele jaar door kunt gebruiken. De kaarsen zorgen voor veel sfeer bij iedere gelegenheid. Zo kun je led dinerkaarsen gebruiken voor een chique diner of de kaarsen sets voor een kaarsenplateau. Ook kun je kiezen voor de losse led kaarsen om jouw filmavondje op de bank extra gezellig te maken. De kaarsen zijn inclusief afstandsbediening waarmee je ze op verschillende standen kunt zetten. Door de bewegende vlam zijn de kaarsen niet van echte te onderscheiden en heb je wel de voordelen van de ledkaarsen, zoals:

  • Geen brandgevaar

  • Geen druipend kaarsvet

  • Led kaarsen gaan langer mee 

  • Op afstand aan en uit te zetten

Tuinverlichting 

Een andere populaire vorm van kerstverlichting is tuinverlichting. Ook van tuinverlichting kun je het hele jaar door genieten. Denk bijvoorbeeld aan berry lights of feestverlichting om jouw tuin sfeervol te verlichten. Je kunt voor iedere situatie gebruik maken van tuinverlichting, bijvoorbeeld met een themafeestje of een avondje relaxen in je tuin. Het is belangrijk dat de verlichting wel voor buiten bedoeld is. Let er goed op dat de verlichting waterbestendig is en tegen een stootje kan, want dan heb je er veel langer plezier van.