Christianne s fotoweb
Image default
Telefonie

Op zoek naar een refurbished Samsung? Bij dit bedrijf vind je het

Ben je op zoek naar een refurbished Samsung? Neem eens een kijkje in de webshop van Fone4u. Een refurbished Samsung is een tweedehands Samsung die nog van goede kwaliteit is. Het grootste voordeel van refurbished producten voor jou als klant is dat deze een stuk goedkoper zijn dan nieuwe producten. Bovendien zijn deze goed voor het milieu. De oude producten hoeven minder snel weggegooid te worden en er hoeven minder nieuwe producten te worden geproduceerd.

Over het bedrijf

Fone4u is gevestigd in Papendrecht. Het is een telecommunicatiewinkel die uitsluitend refurbished producten aanbiedt, waaronder de refurbished Samsung en de refurbished Huawei. De winkel is vooral gericht op de website, waarop mensen uit heel Nederland en België de producten kunnen bestellen. Er zitten geen verzendkosten aan gebonden en als je voor 17.00 uur bestelt, zijn de producten de volgende dag al in huis – mits je in Nederland woont. Bij verzendingen in België duurt het over het algemeen één dag langer voordat de bestelling wordt thuisbezorgd.

De kwaliteit

Hoewel de producten tweedehands zijn, zijn deze van uitstekende kwaliteit. Dit komt omdat alle producten grondig gecheckt worden door de monteurs van het bedrijf. Dit gebeurt in het eigen testcenter. Bovendien zijn niet alle producten al gebruikt, in sommige gevallen worden er ook nieuwe producten aangeboden. Deze zijn bijvoorbeeld afkomstig uit een voorraadoverschot. Ook voor deze producten hoef je een stuk minder te betalen dan wanneer je dat in een ‘normale’ telecommunicatiewinkel zou doen.

Service en garantie

Het bedrijf biedt een erg goede service. In het geval van vragen of klachten kun je de telecommunicatiewinkel altijd mailen. Bovendien zit op alle producten die de winkel aanbiedt een garantie van 12 maanden. Ondanks de goede kwaliteit, kan er natuurlijk altijd iets gebeuren, waar jij zelf niet verantwoordelijk voor bent. Als je producten tijdens de levering al beschadigd zijn, moet je binnen 24 uur contact opnemen en wordt er naar een passende oplossing gezocht.

https://www.fone4u.nl/