Christianne s fotoweb
Telefonie

Vier redenen waarom je telefoon een hoesje nodig heeft

Heb je net een nieuwe telefoon gekocht en twijfel je of je een hoesje nodig hebt? Het is altijd slim om een case bij je telefoon te kopen want dit kan je een hoop ellende besparen. Daarnaast is het erg leuk om een case uit te zoeken, want deze zijn in super veel kleuren en stijlen verkrijgbaar zodat je er altijd eentje vind die bij jouw smaak en stijl past. Dit zijn vier redenen waarom jij een mooi smartphone hoesje nodig hebt!

Bescherming van je telefoon

Je telefoon bescherm je met een hoesje tegen val- en stootschade. Als jouw spiksplinternieuwe telefoon uit je handen glipt en op de grond valt ben je blij met deze goede keuze. Voor ieder type telefoon zijn er verschillende hoesjes verkrijgbaar, zoals een hoesje Samsung of een case voor je dure iPhone. Deze zijn ook nog eens helemaal niet duur. Voorkomen is beter dan genezen, dus bescherm je kostbare telefoon.

Geld besparen

Een beschadigde telefoon kan je flink in je portemonnee raken. Een reparatie kost al snel 100 euro of meer en dat is natuurlijk altijd zonde. Daarnaast kun je jouw smartphone niet gebruiken als deze gerepareerd wordt. Ben jij van plan om je telefoon na gebruik voor een mooi prijsje door te verkopen? Dit kun je bij veel schade wel vergeten. Kies in dit geval ook voor een screenprotector zodat het beeldscherm vrij blijft van krassen en vuil.

Helemaal je eigen stijl

Bijna alle smartphones zien er hetzelfde uit, of je nu een Sony, Samsung of Apple telefoon hebt. Met een mobiel hoesje kun je jouw telefoon echt aanpassen naar je eigen smaak. Met meerdere telefoonhoesjes kun je jouw telefoon iedere dag, week of maand aan laten sluiten bij je stemming. Als je juist graag wel je telefoon wilt zien, bijvoorbeeld omdat je speciaal voor een leuk kleurtje hebt gekozen, kun je ook kiezen voor een doorzichtige case.

Matchen met je outfit

De juiste telefooncase vormt een stijlvolle accessoire die je kunt laten zien. Ga bijvoorbeeld voor een felgekleurd hoesje als je graag zwart draagt en ook wat kleur terug wilt laten komen in je outfit of kies juist voor een mooi leren hoesje dat overal goed bij staat. Sommige hoesjes zijn zelfs zo uitgevoerd dat jij jouw telefoon kunt dragen als een tasje. Handig op feestjes en festivals!

https://www.casimoda.nl/samsung/