Christianne s fotoweb
Image default
Woning en Tuin

Fraaie meubels op maat gemaakt door een ervaren specialist nabij Utrecht

Voor meubels op maat in regio Utrecht moet u bij Amelia’s Hoeve uit Ameide zijn. Met een ruim assortiment van bestaande meubels, decoraties, verlichting en lampenkappen geven zij op hun website een goed beeld van de mogelijkheden. Behalve het assortiment op de site, is het ook mogelijk om een kast geheel op maat te laten maken bij dit bedrijf. Het is echter wel een aanrader om eerst even een kijkje te nemen binnen de mogelijkheden die op de website geboden worden. Ook daar staan een aantal meubels op maat die wellicht al voor een groot deel aan uw wensen voldoen.

Hoe werkt het bestellen?

Hoe werkt het precies om meubels op maat te laten maken in de omgeving van Utrecht? Heel simpel. Allereerst dient er een tekening gemaakt te worden van de gewenste kast zodat het duidelijk is hoe groot de kast moet worden. U kunt een afspraak maken in de showroom van dit bedrijf om kennis te maken en samen met een expert deze tekening tot stand te brengen. Het is mogelijk om de houtsoorten die gebruikt worden (eiken, grenen en mahonie) te combineren met glas. Dit is bij een vitrinekast iets wat vaak gecombineerd wordt. De tekening wordt geheel vrijblijvend gemaakt en u gaat pas over op akkoord op het moment dat de meubels op maat geheel aan uw wensen voldoen.

Vervaardiging van de kast op maat

Na het akkoord op de offerte en de tekening, wordt de kast op maat gemaakt door deze meubelmaker in hun eigen werkplaats in de buurt van Utrecht. Deze vervaardiging wordt met zorg gedaan. Uw meubels op maat in regio Utrecht kunnen in vele uitvoeringen vervaardigd worden. Het is, behalve antieke meubels, ook mogelijk om lichtbronnen, buitenaccessoires en zelfs vlechtwerk op maat te laten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kattenmand of strandstoel. Na vervaardiging van uw kast op maat, wordt deze met zorg thuis afgeleverd via het eigen transport van Amelia’s Hoeve. Hiermee kan een veilige levering door dit bedrijf gegarandeerd worden.

https://www.amelias.nl/