Unieke boerderij trouwlocatie in Ermelo

Bent u op zoek naar een geweldige plek om uw mooiste dag in te organiseren? Wilt u in alle rust een topfeest organiseren zoals u dat in gedachten hebt? Kijk dan even naar wat Hoeve Kindergoed u te bieden heeft.

Waarom is Hoeve Kindergoed een unieke trouwlocatie in Ermelo?

Elke bruiloft is uniek. De ene bruid wil er een heerlijke themafeest van maken terwijl een ander stel een oerdegelijk traditioneel feest verlangt. Hoeve Kindergoed is een unieke trouwlocatie in Ermelo juist omdat we samen met u al uw verschillende wensen kunnen invullen. Zou u graag uw eigen catering zoeken? Dat is perfect mogelijk. U wilt overnachten of u wilt dat juist niet. Al uw wensen kunnen we samen in willigen. Het enige dat we niet kunnen veranderen is onze centraal gelegen, rustige locatie waar u met uw gasten van het buitenleven kan proeven.

Kortom, u zoekt een heerlijk rustige bruiloft feestlocatie in Ermelo waar uw bruiloft volgens uw wensen kan worden georganiseerd. Wij staan er op dat wij kunnen verwezenlijken wat u in uw hoofd heeft. Wij weten: als het over uw huwelijk gaat, is niets gewoon goed genoeg. Bij Hoeve Kindergoed geniet van de vrijheid om uw droomdag zo in te kaderen als u het wilt.