Christianne s fotoweb
Dieren

Uw dierenarts in regio Oosterbeek

Wanneer u op zoek bent naar een dierenarts in regio Oosterbeek, gaat u naar Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem. Hier profiteert u van aantrekkelijke tarieven terwijl uw huisdier deskundige zorg krijgt. Uw huisdier is natuurlijk erg belangrijk voor u en u wilt uw dier graag in optimale gezondheid houden. Soms kan dit lastig zijn omdat de kosten bij een dierenarts erg snel oplopen. Echter kunt u bij deze dierenarts nabij Oosterbeek rekenen op scherpe tarieven terwijl ze uw dier de allerbeste zorg geven. Zo hebben ze de modernste apparatuur, luxe faciliteiten en uitstekende contacten om uw huisdier zo snel mogelijk weer beter te maken.

Volledige aandacht en zorg voor uw huisdier

Bij Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem, nabij Oosterbeek, vindt u een betrokken en persoonlijke dierenarts. De specialisten van deze dierenartspraktijk staan van maandag tot en met zaterdag voor u en uw huisdier klaar. Uw huisdier betekent veel voor u en u wilt dan natuurlijk ook de gezondheid van uw dier in handen leggen van iemand die u vertrouwt. Daarom kunt u bij deze praktijk zelf aangeven met welke dierenarts u het liefst een consult heeft. Of het nu gaat om een bloedonderzoek, echografie of chirurgie: op de specialisten van deze dierenartspraktijk kunt u rekenen! U kunt hier terecht voor de behandeling van honden, katten, konijnen, cavia’s, ratten en fretten.

Maak eenvoudig online een afspraak

Heeft u het idee dat uw huisdier niet helemaal in orde is? Dan maakt u eenvoudig online een afspraak op de tijd die voor u uitkomt, met de specialist die u vertrouwt. De door u gewenste dierenarts zal uw huisdier onderzoeken, brengt een diagnose uit en zorgt voor de juiste behandeling indien dit nodig blijkt. Wilt u uw huisdier vaccineren tegen verschillende gevaarlijke ziektes? Ook dan helpen de specialisten van deze dierenartspraktijk u en uw huisdier graag verder.

https://www.dedierenarts.nl/