Christianne s fotoweb
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat doet een Magento 2 specialist?

Als het om e-commerce gaat, zijn er zoveel mogelijkheden om uw website op te zetten en welke software u moet gebruiken.  Het bijhouden van de laatste trends en het leren van nieuwe dingen kan een uitdaging zijn. Het is moeilijk om te weten of u een Magento 2 specialist vs Magento ontwikkelaar vs iets anders nodig heeft. Om het nog ingewikkelder te maken, zijn er verschillende soorten specialisten. Elk van hen heeft zijn eigen vaardigheden die vooral nuttig zijn voor een bepaald type bedrijf of opstelling. Lees hoe je voor een goede samenwerking kan zorgen met een Magento 2 specialist.

Dus je hebt een specialist gevonden. Wat nu?

Als je de tips in deze blogpost hebt gevolgd, heb je een ontwikkelaar gevonden die je vertrouwt en die ervaring heeft met Magento 2. Nu is het tijd om over de voorwaarden te praten. Zodra je een kandidaat hebt gevonden voor je project, is het belangrijk om zo snel mogelijk de voorwaarden te bespreken. Zo voorkomt u problemen wanneer het project is afgerond, zoals communicatieproblemen en betalingsgeschillen. Zorg er bij het bespreken van de voorwaarden voor dat u de volgende punten bespreekt: – Aan wat voor soort project werkt u en wat is de omvang ervan? – Hoe lang gaat het project duren? – Hoe gaat u het project betalen? Zijn er nog andere kosten die u verwacht? – Wat zijn de betalingsvoorwaarden? – Wat gebeurt er als u niet tevreden bent met het werk? Zijn er garanties of waarborgen van de ontwikkelaar? – Wat gebeurt er als de ontwikkelaar niet tevreden is met het werk? – Wat gebeurt er als u het project moet beëindigen voordat het voltooid is? – Wat gebeurt er als de ontwikkelaar het project moet beëindigen voordat het klaar is? – Wat is de beste manier om te communiceren? Wat is de geschatte tijdlijn voor communicatie?

De juiste skills 

Om de juiste persoon te vinden om aan uw project te werken, moet je eerst een ontwikkelaar vinden met de vereiste vaardigheden. Je moet een ontwikkelaar in dienst nemen met de vaardigheden van e-commerce en webontwikkeling om een Magento 2 website vanaf nul te bouwen. Je zult een team van ontwikkelaars nodig hebben om uw project af te maken als u een breed scala aan vaardigheden nodig heeft. Je moet ook bepalen hoeveel moeite het zal kosten om elke functie te bouwen. Mogelijk moet u een team van ontwikkelaars inhuren als u een breed scala aan vaardigheden nodig hebt. Als u weet wat je zoekt, en werk samen met de juiste ontwikkelaar voor jouw project. Je moet de vereisten van uw project definiëren, inclusief de complexiteit van elke functie. Zodra u deze behoeften hebt, zal het gemakkelijker zijn om de juiste ontwikkelaar te vinden. Bekijk de actuele ontwikkelingen bij Vendic over Magento 2 webshops.

https://vendic.nl/