Christianne s fotoweb
Auto's en Motoren

De Ford Transit als ideale bedrijfsauto voor zzp’ers

De Ford Transit serie heeft verschillende modellen die bij uitstek geschikt zijn als bedrijfsauto voor jou als zzp’er. Een bijkomend voordeel is dat je kunt kiezen voor Ford Transit Connect lease. Dan hoef je de auto niet zelf aan te schaffen maar kunt hem als het ware huren en in bruikleen krijgen. Je hoeft dan geen investering te doen die een grote aanslag betekent op je bedrijfskapitaal. Veel kleine ondernemers hebben geen grote som geld beschikbaar om een bedrijfsauto te kopen. Zij moeten dit geld dan bij voorbeeld lenen, en dat lukt lang niet altijd. Veel banken willen geen lening verstrekken omdat ze bang zijn dat deze niet op tijd wordt terugbetaald.

Kies voor gemak en zekerheid met operational lease

Wat je kunt doen om toch in een mooie nieuwe bedrijfsauto naar je klanten te rijden is kiezen voor operational lease. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en hiervoor krijg je de beschikking over de betrouwbare en mooie Ford Transit Connect. Dit is een zeer gewilde bedrijfsauto die door vele bedrijven en ondernemers wordt gekozen vanwege zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Want je moet natuurlijk op je auto kunnen vertrouwen. Een dag niet kunnen rijden betekent in veel gevallen een dag geen geld verdienen. En dat laatste kan vervelende gevolgen hebben als je een klein bedrijf hebt.

De beste deals voor lease vind je online bij zakelijk auto leasen 

Als je online gaat zoeken zal je merken dat je de beste deals voor operational lease online kunt vinden. Je hoeft de prijzen alleen maar met elkaar te vergelijken. Let daarbij vooral op speciale deals die financieel extra aantrekkelijk geprijsd zijn. Dit kan je op de totale leaseprijs soms wel een paar duizend euro schelen. Dit is natuurlijk mooi meegenomen want het betekent flink lagere maandlasten.

https://www.autoleasecentrale.nl/