Christianne s fotoweb
Verbouwen

Dé specialist in houten vloeren in Noord-Brabant

Bent u van plan om een nieuwe houten vloer te laten leggen in uw woning of is de vloer van uw bedrijfspand aan vernieuwing toe? Bekijk dan het ruime assortiment aan houten vloeren bij Van der Heijden Vloeren in Nuland, Noord-Brabant. Deze specialist verkoopt luxe houten vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Met de juiste ervaring en kennis weten de verkopers in de showroom u deskundig advies te geven. Zo laten ze u ervaren hoe kleuren, materialen en afwerkingsdetails het verschil kunnen maken bij een mooie houten vloer, zowel bij parket, massief hout als modern laminaat. De duurzame houten vloeren van deze specialist in Noord-Brabant kunt u bovendien op maat laten maken, zodat ze precies aan uw wensen voldoen.  

De nieuwe trend onder de houten vloeren

Als u geen nieuwe houten vloer in uw woning of bedrijfspand in Noord-Brabant wilt leggen, kunt u ook kiezen voor pvc-vloeren, dé nieuwe trend op vloerengebied. Het grootste voordeel van deze vloeren is de klassieke uitstraling, waardoor ze extra veel sfeer brengen in uw huis. Ondanks dat ze hetzelfde eruit zien als klassieke houten vloeren, zijn pvc-vloeren voordeliger in het onderhoud. Dit is voornamelijk te danken aan de slijtvastheid. De pvc-vloeren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar bij deze specialist in Noord-Brabant.

Laat u adviseren door deze specialist in houten vloeren

Bent u geïnteresseerd in een van de houten vloeren of pvc-vloeren van deze specialist in Noord-Brabant? Bezoek dan de showroom in Nuland voor een deskundig advies. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Laat bijvoorbeeld foto’s van uw interieur zien aan een van de experts. Zij schatten dan goed in welke vloer het best past bij uw huis of bedrijfspand. Dat is de service die u mag verwachten bij Van der Heijden Vloeren. Voor meer informatie of vragen neemt u contact met hen op via hun website.

https://vanderheijdenvloeren.nl/