Christianne s fotoweb
Verbouwen

Kies voor een goede afwerking van uw gebouw door stijlvolle dakleien te leggen

Bent u momenteel bezig met een bouwproject en wilt u dit afwerken met aantrekkelijk geprijsde dakproducten? Kies er dan voor om dakleien te leggen van Ikking Group, een distributeur van verschillende merken dakleien die bovendien al veertig jaar actief is. Bij deze aanbieder heeft u de keuze uit milieuvriendelijke BTL leien, BRAVA HD leien en Tapco Classic leien. Deze zijn beschikbaar in allerlei kleursamenstellingen en stijlen. Voor welk merk u ook gaat; met de dakproducten van deze specialist creëert u gegarandeerd een stijlvol dak!

Een lichtgewicht lei voor het dak van uw woning of pand

Door dakleien te leggen van een van de eerdergenoemde merken, kiest u voor een ontzettend stijlvol maar ook lichtgewicht product. Dit maakt het leggen van de leien ontzettend eenvoudig. Daarnaast is het een milieuvriendelijke keuze; de Tapco Classic kunstlei is bijvoorbeeld gemaakt van kalksteen en polypropyleen. Dit zorgt ervoor dat deze lei aan het einde van zijn levensduur te recyclen is. Wanneer u kunstleien bij deze aanbieder bestelt, profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

  • De dakleien zijn eenvoudig en snel te monteren met een spijkerpistool of hamer. Dit zorgt ervoor dat het pand snel opgeleverd kan worden aan uw klant;
  • Met hun aantrekkelijke uiterlijk zijn de kunstleien bijna niet te onderscheiden van authentieke leistenen;
  • De Tapco Classic kunstlei komt met jarenlange garantie, klasse vier hagelinslag-classificatie en klasse A-brandpreventie. Zo bent u verzekerd van een dak dat lang mooi blijft én optimale bescherming biedt.

Bekijk direct het aanbod aan kunstleien op de website

Bent u benieuwd naar alle specificaties van de Tapco Classic kunstlei? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het leggen van dakleien van BTL of BRAVA? Bekijk dan de website van Ikking Group voor een impressie of neem contact op met het bedrijf per telefoon of e-mail. De medewerkers helpen u dan graag verder met een vrijblijvend advies.

https://ikking.com/