Christianne s fotoweb
Image default
Verbouwen

Bescherm je vloeren met stucloper!

Ben je van plan om binnenkort de boel lekker te renoveren, vergeet dan zeker niet de bescherming van je vloer! Of je nu al een ervaren professional bent of een doe-het-zelver, de bescherming is net zo belangrijk, neem dus de juiste voorzorgsmaatregelen om je vloer te beschermen. Tijdens het renoveren ontstaat er veel stof en kunnen er voordat je het weet beschadigingen ontstaan, het beste hulpmiddel om zonder zorgen lekker te gaan klussen is stucloper. Stucloper brengt vele voordelen met zich mee en is daarom de ideale keuze, in dit blog gaan we daar dieper op in.

Wat is stucloper?

In het kort, wat is stucloper? Stucloper is vloerbescherming, het wordt gemaakt van zwaar karton dat voorzien is van een dun jasje. Dit dunne jasje dient als een beschermlaag, het bestaat in de meeste gevallen uit gelamineerd LPDE kunststof of PE, door dit laagje blijft de vloer beschermd tegen water en vocht tijdens het werk.

Stucloper beschermt tegen vuil en beschadiging

De reden dat stucloper zo populair is bij renovatieprojecten is de effectieve bescherming die het biedt tegen stof, vuil en beschadiging. Tijdens de werkzaamheden komt er veel stof, vuil en puin vrij, dit kan je vloer beschadigen en vervuilen, dat wil je natuurlijk niet. Stucloper dient als een soort muur tussen de vloer en jouw werkgebied, vuil, verf of andere schadelijke stoffen worden zo tegengehouden en kunnen je vloer niet aantasten. Zo kan je zonder zorgen te werk gaan en blijft je vloer beschermd tegen krassen, vlekken, stof en andere schade en blijft het er langer mooi uitzien.

Hoe gebruik je stucloper?

Naast dat het effectief is, is het ook nog gemakkelijk te gebruiken. De rollen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, zo kun je ze eenvoudig snijden op maat en uitrollen over je vloer. Zet de loper vast met tape of plakband aan de zijkant om te voorkomen dat het beweegt tijdens het werk. Ben je klaar met renoveren? Rol hem eenvoudig weer op, zo bespaar je veel tijd omdat je het niet meer hoeft schoon te maken.

Het renoveren kan soms een rommelige klus zijn waar veel stof, vuil en puin vrijkomt, dit is niet erg, zolang het maar niet op de vloer terechtkomt. Kies daarom voor stucloper, dus hoef je je geen zorgen te maken en kan met je gereedschap lekker je gang gaan en als het af is genieten van het werk én een schone vloer.

https://vendrigpackaging.com/vloerbescherming/287-stucloper-30-50-m.html