Christianne s fotoweb
Image default
Woning en Tuin

De tafel van jouw dromen is een boomstamtafel op maat voor je pand in bijvoorbeeld Arnhem

Als je op zoek bent naar een eettafel, een bijzettafel of een buitentafel voor jouw pand in regio Arnhem, overweeg dan een boomstamtafel op maat te laten maken door Interieur Wood. Bij dit bedrijf in Geldermalsen ontvang je te allen tijde een tafel die je de komende jaren niet meer hoeft te vervangen. Bij goed onderhoud gaat een dergelijke tafel zelfs een leven lang mee! Een boomstamtafel van deze specialisten bestaat uit een tafelblad dat op de manier die jij aangeeft wordt afgewerkt. Daar komt dan een onderstel bij dat je zelf uitkiest. Natuurlijk bepaal jij ook de afmetingen en de stijl en stel je zo door de juiste keuzes te maken de tafel van je dromen samen.

De kenmerken van een boomstamtafel

Je herkent een boomstamtafel aan de zijkanten die niet recht zijn afgezaagd. Het lijkt alsof deze van één grote en dikke plank gemaakt zijn die verticaal uit de boom gezaagd is, en waarbij de vorm van de buitenkant van de boom bewust bewaard is gebleven. Van de plank is alleen de schors verwijderd. Er bestaan boomstamtafels die ook echt van één plank gemaakt zijn, maar er zijn ook boomstamtafels met stukken hout die aan elkaar zijn gelijmd. Dat geeft je meer vrijheid wat betreft de afmetingen, want je bent niet afhankelijk van de natuurlijke dikte van de boom. Een boomstamtafel op maat kan passend gemaakt worden voor het interieur van jouw pand in bijvoorbeeld Arnhem en sluit aan bij elke stijl en smaak. Je ontvangt een unieke tafel die exact past bij jouw woning en voorkeuren.

Maak de keuze tussen eikenhout en teakhout

Een boomstamtafel op maat voor jouw woning in bijvoorbeeld Arnhem, kan gemaakt worden van verschillende houtsoorten. Teak- en eikenhout zijn de meest gangbare opties. Een teakhouten boomstamtafel blijft werken en verandert dus door de jaren heen door temperatuur en luchtvochtigheid. Er kunnen bijvoorbeeld barstjes ontstaan in het tafelblad waardoor jouw boomstamtafel karakter krijgt. Dit is een reden waarom veel mensen hier de voorkeur aangeven, wanneer zij hun tafel gaan kopen bij Interieur Wood te Geldermalsen. Ga jij hier ook voor? Breng dan een bezoek aan de winkel of webshop en stel jouw tafel samen.

https://interieurwood.nl/