Een handgemaakte hanglamp van hout kopen bij deze zorgboerderij

Bent u op zoek naar een mooie hanglamp van hout die perfect past bij de rest van uw interieur? Of wilt u graag een houten klok kopen? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om deze te kopen bij een winkel waar u vaker komt, maar de kans is dan groot dat u een klok koopt die meer mensen hebben. Wanneer u echt een unieke houten klok of hanglamp wilt kopen, bekijkt u het assortiment van De Lingehof. De Lingehof is een zorgboerderij waar meerdere verstandelijk gehandicapten werken die de mooiste producten creëren. Alles wat ze maken, wordt met de hand in elkaar gezet en geschilderd. Wanneer een product af is, wordt deze voorzien van een label met daarop de datum van productie en de naam van de bewerker. Op deze manier weet u zeker dat u een unieke hanglamp van hout in huis haalt.

Unieke met de hand gemaakte producten

Bij De Lingehof kunt u verschillende handgemaakte woonaccessoires van hout bestellen. Zo kunt u een houten klok kopen die voldoet aan uw wensen. Zij bieden u namelijk de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe bepaalde aspecten van uw klok eruit komen te zien. Denkt u aan onder andere de wijzers, de kleuren en afmetingen. Hierdoor bent u verzekerd van het kopen van een unieke houten klok met karakter. Bij deze zorgboerderij creëren ze samen met de verstandelijk gehandicapten ook mooie lampen, zoals een hanglamp van hout. Lampen geven een bepaalde sfeer in huis, met een mooie hanglamp van hout geeft u uw kamer een gezellig, huiselijk gevoel.

Haal een uniek product in huis

Omdat alle producten die u in de Lingehof-shop koopt handgemaakt zijn, haalt u een uniek product in huis. De mensen met een verstandelijke beperking die uw hanglamp van hout maken, werken met veel plezier en passie aan het product. Bij De Lingehof vindt u ook nog veel meer andere handgemaakte producten. Zo verkopen ze ook verschillende relatiegeschenken met logo zodat u een cadeau met bijzonder karakter aan uw klanten geeft.