Christianne s fotoweb
Woning en Tuin

Uw huis isoleren tegen warmte is vooral bij een plat dak onmisbaar

Woont u in een huis met een plat dak? U bent dan ongetwijfeld al bekend met de gevolgen die een plat dak met zich mee kan brengen. Dankzij het platte dak, verliest uw woning in de winter veel warmte. In de zomer is er sprake van het tegenovergestelde. Uw woning verliest tijdens de warme maanden van het jaar veel koelte, waardoor het aardig benauwd kan worden in huis.

De makkelijkste manier van plafond isolatie tegen warmte

Het liefste heeft u dat uw woning het hele jaar door een aangename gevoelstemperatuur heeft. En dat kan ook. Laat wel eerst goed uw huis isoleren tegen warmte. Zo zorgt u ervoor dat de warme lucht in de winter binnen blijft en dat het in de zomer heerlijk koel is. Isoleren een grote ingreep? In sommige gevallen wel, maar dat hoeft eigenlijk niet. De specialisten van Easycell hebben namelijk een uiterst gemakkelijk proces ontwikkeld.

Wilt u een betere warmte isolatie? Los eerst eventuele vochtproblemen op!

Voordat u begint met uw plafond isolatie tegen warmte, is het belangrijk dat u eerst eventuele vochtproblemen oplost. Vocht kan immers rot en schimmel veroorzaken en dat wilt u zoveel mogelijk voorkomen. U lost deze problemen op met gebruik van dampremmende Starvap folie. Deze folie past zich aan op de luchtvochtigheid en biedt de basis voor optimale dakisolatie.

Hoe u makkelijk uw huis kan isoleren tegen warmte

Nadat de vochtproblemen in uw huis zijn opgelost, kunt u overgaan op de daadwerkelijke isolatie. Dit is makkelijker dan veel mensen denken. Plaats gewoon de hoogwaardige Easycell vlokken achter uw dampremmende folie. Dit doet u bijvoorbeeld door een inblaasmachine te gebruiken. Deze maakt gebruik van lage druk en verspreidt de Easycell vlokken gelijkwaardig. Het resultaat? Al direct merkt u dat de temperatuur in huis veel beter te regelen is en dat het aangenaam warm wordt in uw woning.