Christianne s fotoweb
Image default
Woning en Tuin

Vind een watermatras dat precies bij uw wensen past

Wilt u een waterbed kopen dat met zorg vervaardigd is? U kunt waterbedden van een hoge kwaliteit kopen bij HDWshop. Deze in Druten gevestigde winkel is verbonden aan Dolfing, de producent van deze waterbedden. Dit bedrijf heeft sinds 1982 al meer dan 50.000 watermatrassen gefabriceerd. Het productieproces van de matrassen vindt volledig plaats in Nederland, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. Bij de winkel in Druten kunt u een watermatras kopen van het huismerk van dit bedrijf, dat Het Dolfing Waterbed (afgekort tot HDW) heet. U kunt deze waterbedden uitproberen door op afspraak langs te komen in de showroom. De producten zijn bovendien online verkrijgbaar.

Stel uw perfecte bed samen

Als u een waterbed gaat kopen bij deze winkel, kunt u het matras selecteren dat precies bij uw wensen past. U heeft de keuze uit maar liefst zeven verschillende stabilisatieniveaus, die bepalen hoeveel ondersteuning het matras biedt. Wilt u een watermatras kopen, maar staat het formaat matras dat u nodig heeft niet tussen de beschikbare standaardformaten? Laat uw watermatras dan op maat maken. Dit bedrijf kan hoogwaardige matrassen vervaardigen van alle afmetingen. U kunt zelfs de hoogte van het ledikant waar het watermatras op rust zelf bepalen. Er zijn ook nachtkastjes beschikbaar die bij de ledikanten past, hiermee maakt u uw slaapkamer helemaal af.

De verwarming van uw watermatras

Het water in uw watermatras dient altijd verwarmd te worden, omdat onverwarmd water te koud is om op te liggen terwijl uw lichaam in ruststand is. Wie een waterbed gaat kopen bij HDWshop, heeft de keuze uit verschillende warmtesystemen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verwarming die u met een tijdsschakelaar kunt regelen. U kunt energie besparen door een softside watermatras te kopen. Deze matras ligt boven op een onderstel, in de stijl van een boxspring. De zachte buitenrand isoleert goed, zodat de warmte van het water wordt behouden.