Christianne s fotoweb
Vakantie

Een heerlijke vakantie op een vakantiepark in de Eifel

Voor een prettige en ontspannen vakantie kunt eens denken aan een groot vakantiepark Eifel. Er zijn vakantiehuisjes genoeg waarin u uw vakantie kunt doorbrengen. Van volledig ingerichte bungalows tot kleine, leuke chalets; het kan allemaal. Vakantiepark Eifel heeft veel voordelen. Zo is een vakantiepark van alle gemakken voorzien. Denk maar eens aan faciliteiten als een zwembad, wasserette, supermarkt, golfbaan, speeltuin, tennisbaan, sportschool of zelfs een heel welnesscentrum.

De Eifel

De Eifel ligt voor het grootste gedeelte in Duitsland en voor een kleiner deel in België. Heel vroeger waren er vulkanen, waarvan de kraters nog steeds zichtbaar zijn. Het landschap bevat ook een paar stuwmeren. Vakantiepark Eifel is zeer geschikt voor een vakantie waarin u de mooie natuur kunt ontdekken, want er zijn een nationaal park en een natuurpark te vinden. Er zijn veel excursiedoeleinden, zoals kastelen, burchten, kerken en kloosters. In de afgelopen eeuwen hebben verschillende culturen hun sporen achtergelaten. Elk seizoen op vakantiepark Eifel heeft zijn charmes: wilde dieren bekijken, urenlang door de beukenbossen wandelen, het meerlandschap bekijken of staren over de open graslanden. Alleen of begeleid door een bosgids of parkwachter.

Luxe of eenvoudig

Uw vakantie in de Eifel kunt u zo luxe of zo eenvoudig maken als u zelf wilt. Heeft u genoeg te besteden en wenst u luxe, dan kunt u kiezen voor een vakantiepark dat u in alle gemakken kan voorzien. Houdt u het liever eenvoudig of goedkoop? Ook dat kan natuurlijk. Juist voor de wat kleinere portemonnee is vakantiepark Eifel namelijk heel geschikt. Misschien heeft u namelijk maar heel weinig nodig om een fijne vakantie te hebben. Een prettige, basic accommodatie en goed gezelschap zijn wellicht genoeg om te kunnen genieten van dit prachtige gebied, dat qua natuurschoon heel veel te bieden heeft. Vanuit Nederland is een vakantiepark Eifel al in ongeveer 3,5 uur rijden bereikbaar.