Christianne s fotoweb
Vakantie

Maak nu een motorreis door de Alpen!

Wil jij graag een fantastische motorreis door de Alpen heen maken? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf heeft op het gebied van motorreizen uitstippelen al jarenlang ervaring en kan daarom ook jou voorzien van een onvergetelijke reis! De Alpen zijn uiteraard een droombestemming voor veel motorliefhebbers, en daarom heeft dit bedrijf ervoor gezorgd dat ook jij makkelijk een motorreis kan gaan maken hiernaar toe! Neem daarom zeker nu snel een kijkje op de website van dit bedrijf zodat je direct meer informatie kan krijgen over jouw eigen motorreis naar de Alpen in Oostenrijk toe!

Route

Als jij ervoor kiest om een motorreis te maken door de Alpen, zal je hier zeker weten geen seconden spijt gaan krijgen. Omdat de Alpen zo groot zijn, kun je een heerlijk lange motorreis gaan maken erdoorheen. Deze route zal in ieder geval beginnen in Oostenrijk en je op die manier verder door de Alpen heen trekken. Vergeet ook niet om je camera mee te nemen, want er zal genoeg zijn dat jij vast zou willen gaan leggen voor in de fotoboeken. Denk aan adembenemende uitzichten en kleurrijke zonsondergangen! Neem daarom nu snel contact op met dit bedrijf om je motorreis te boeken!

Details

Een van de routes die dit bedrijf voor jou heeft uitgestippeld is het Oostenrijkse gedeelte van de Alpen. Jouw motorreis begint in dit geval in Innsbruck en zal eindigen in Girona. Tijdens de route zal je langs plaatsen komen zoals Timmelsjoch, Silvretta Hochalpenstrasse en natuurlijk de Grossglockner. Ideaal voor alle motorliefhebbers dus! Deze reis is in totaal 16 dagen lang en wordt individueel gemaakt. Je kunt de reis het beste maken in de zomer of in het najaar, zodat je het weer een beetje mee hebt zitten. Neem snel contact op met dit bedrijf om te boeken!