Christianne s fotoweb
Image default
Financieel

Lees hier alles over belastingvrij bijverdienen

Wist je dat er een volledig legale manier is om zes cijfers per jaar te verdienen, zonder enige belasting te betalen?

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar ik beloof je dat het met een beetje geduld volledig haalbaar is. En je hoeft niet eens je innerlijke Tony Soprano witwasser te worden om het voor elkaar te krijgen.

In Nederland is het betalen van belasting een belangrijk aspect van de maatschappij. Van belastingen worden een hoop dingen betaald, zoals de bevordering van infrastructuur en het sociale vangnet. Desondanks roept het woord “belasting” bij veel mensen negatieve associaties op. Gelukkig is het mogelijk om zonder belasting bij te verdienen. Lees hier alles over belastingvrij bijverdienen

Hoeveel mag ik belastingvrij bijverdienen?

In 2021 ligt de grens van belastingvrij bijverdienen op €8.450. Met deze regel maakt het niet uit of je dit bedrag volledig in één maand verdient, of dat je het uitsmeert over heel het jaar.

Let op: het is niet zo dat je onder de €8.450 geen belasting betaalt. Wel krijg je door heffingskorting en arbeidskorting een bedrag terug. Als de loonheffingskorting al wordt doorberekend in je loon, dan betaal je geen belasting. Wordt de loonheffingskorting pas achteraf berekend? Dan krijg je het te veel betaalde bedrag het erop volgende jaar weer terug.

De voordelen van belastingvrij inkomen

Belastingvrij inkomen heeft een aantal voordelen. Ten eerste hoef je geen inkomstenbelasting te betalen. Het tweede voordeel is dat belastingvrij inkomen geen beperking voor je huur- of zorgtoeslag oplevert. 

Het belastingvrij inkomen is ingesteld zodat de mensen die minder verdienen, niet te hard worden geraakt door de tarieven van de belasting. 

Belastingvrij bijverdienen met SurveyWorld

SurveyWorld is een website waar je voor geld enquêtes kunt invullen. In plaats van dat SurveyWorld zelf een enquête aanbiedt op de site, krijg je verschillende passende aanbieders van enquêtes doorgestuurd. Bedrijven zetten hun enquête op SurveyWorld. Zo heb je veel keuze tussen verschillende aanbieders. Voor elke enquête die je vervolgens invult, ontvang je beloningen. Deze beloningen kun je na een bepaald bedrag laten uitbetalen. Zo heb je extra geld verdiend via SurveyWorld. Wanneer je de grens van €8.450 niet overschrijdt, zorg je ervoor dat je geen belasting hoeft te betalen. 

Over de betrouwbaarheid van SurveyWorld valt niet te twisten, ze staan officieel ingeschreven in de Kamer van Koophandel en hebben over het algemeen goede reviews. Wil je meer hierover lezen? Lees dan de SurveyWorld review

http://MeedoenAanOnderzoek.nl